; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Platforma Amazon va difuza serialul „Turnul întunecat”

Platforma Amazon va difuza serialul „Turnul întunecat”

26 February 2018

După ce lungmetrajul „Turnul întunecat' / „The Dark Tower' (2017) a fost un eșec de box-office, nemulțumind deopotrivă și critica și fanii lui Stephen King, am fi putut crede că orice reîncercare de readaptare va fi anulată, dar nu…

De câteva luni, proiectul unui serial adaptat după „Turnul întunecat' este în lucru, iar vestea cea bună este că în vară, în Irlanda și Marea Britanie, vor începe filmările! Iar acum, site-ul „Deadline' a anunțat că noua producție va fi difuzată de Amazon, aceeași platformă care lucrează și la versiunea televizată a „Stăpânului inelelor' (despre care nu se mai știe deocamdată nimic).

Ce se mai știe e că Glen Mazzara („Walking Dead') ar asigura rolul de showrunner, iar Nikolaj Arcel a scris pilotul serialului. Cât despre distribuție, este dat drept sigur Idris Elba, care dealtfel s-a și declarat entuziasmat să-și reia rolul în caz că se face un serial.

Cât despre poveste, aflăm de pe imdb.com, că Stephen King, încă din octombrie 2017, ar fi declarat că serialul „Turnul întunecat' va fi un reboot și nu va avea nicio legătură cu filmul din 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare