; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Plasa de stele, ediţia cu piţipoance

29 November 2010

Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Simona Sensual au fost păcălite într-o farsă de pomină, care va fi difuzată marţi seară, la Antena 1, în emisiunea „Plasa de stele'.

.

Pretextul folosit pentru a le atrage în cursa de la „Plasa de stele' pe cele trei pitzi de tabloid a fost promisiunea că se vor întâlni cu o echipă de producători francezi pentru a deveni imaginea unei creme speciale. Surpriza a fost însă una de proporţii  pentru domnişoare, care au avut un şoc în momentul în care au văzut „efectele' cremei pe o actriţă, complice la farsă.

Ajunse la întalnire, Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Simona Sensual s-au arătat foarte doritoare să testeze revoluţionarul produs fără să se gândească vreo clipă la un posibil efect secundar negativ. Încrederea în crema-minune le-a fost sporită şi de echipa de „experţi' care le-a asistat în cadrul întâlnirii. Acestea fiind spuse, fericite cu alegerea lor, Tonciu, Buruiană şi Senzual au trecut la următorul pas: aplicarea cremei-minune în cantitate cât mai mare şi pe toată suprafaţa corpului.

Bucuria acestui răsfăţ avea să dispară în scurt timp. Cu un machiaj de excepţie a cărui realizare a durat două ore, actriţa-complice le va dezvălui domnişoarelor că respectiva cremă arde cumplit pielea! Şi-uite aşa se dezlănţuie… iadul!

.

Nici Lavinia ex-Spicy n-a scăpat!

Al doilea caz al ediţiei de marţi, 30 noiembrie, de la „Plasa de stele' o are în prim-plan pe Lavinia, ex Spicy. Adrian Cristescu, prietenul si compozitorul ei, a sunat-o să-i spună că a avut un accident şi are nevoie de ajutorul ei. Urmarea telefonului buclucaş… o bătaie în toată regula într-un salon de spital.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare