; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MAIA MITCHELL

„Plaja adolescenţilor” începe la Disney Channel pe 21 septembrie

20 September 2013

Mitchell Mitchell 2Pelicula „Plaja adolescenţilor' are premiera pe 21 septembrie, la 9:30, la Disney Channel. Maia Mitchell (20 de ani), actriţa australiană care este protagonista producţiei, a povestit – într-un interviu pus la dispoziţia cititorilor noştri de postul Disney Channel – cum a fost la filmări.

Ai să ne spui o poveste jenantă de pe platourile de la „Plaja Adolescenţilor'?

Maia Mitchell: Am filmat „Plaja Adolescenţilor' în Puerto Rico şi eram îmbrăcată ca o motociclistă, pentru una din scene. Am reuşit să mă blochez într-un copac şi am stat acolo o veşnicie până a trecut cineva să mă ajute. Nu am putut să cer ajutorul, pentru că se filma o scenă. Când cineva trecea  era din Puerto Rico şi nu înţelegea ceea ce spuneam, aşa că am încercat să explic ce s-a întâmplat. A fost destul de jenant.

 

Ai vreun secret de pe platourile de filmare pe care poţi să ni-l dezvălui?

Ooo, secrete! Am filmat acum ceva vreme şi este dificil să îmi amintesc. Ross Lynch urăşte filmele de groază. Voiam să ne uităm cu toţii la filme de groază, dar el n-a putut face asta – era speriat!

 

Cât timp ai petrecut repetând dansurile?

Am petrecut două săptămâni în LA pentru a repeta dansurile, de la ora 9 dimineata până la 5 seara şi apoi am mai avut două săptămâni de repetiţii în Puerto Rico. A fost mult dans în perechi şi coregrafii complicate, aşa ca am avut nevoie de multă pregătire.

 

Au existat momente amuzante pe platourile de filmare de la „Plaja Adolescenţilor' pe care le poţi împărtăşi cu noi?

A trebuit să fac surf mult, ceea ce a fost distractiv. Întreaga distribuţie practica mişcări de dans şi cânta. Lui Chrissy Git care are rolul Obraznicei în film îi place mult să danseze şi să facă coregrafii pe platourile de filmare, astfel că reuşea să ne distreze pe toţi.

Citeşte şi:

Andrei Leonte şi Loredana Ciobotaru se pregătesc de lansarea Plaja Adolescenţilor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare