; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Plăcinta americană: Din nou pe felie”, la cinema din 6 aprilie

02 April 2012

A patra parte a seriei, „Plăcinta americană: Din nou pe felie' reuneşte – la 13 ani de la absolvirea liceului – grupul de prieteni aflaţi în continuare cu gândul la femei.

Era 1999 când la Hollywood circula un scenariu glumeţ intitulat „Comedie pentru tineri, fără titlu, care poate fi făcută cu mai puţin de 10 milioane de dolari, pe care majoritatea celor care o vor citi o vor urî, dar care cred că ţie îţi va plăcea la nebunie'.

Era primul „Plăcinta americană', care a ajuns ulterior să umple scaunele de cinema, cu amestecul de umor cras şi sentimentalism. Au urmat două continuări cu distribuţia originală, peste 754 de milioane de dolari cumulate la box-office, dar şi patru filme ridicol de proaste, lansate direct pe DVD (în care doar Eugene Levy şi-a reluat rolul şi de care nimeni nu vrea să-şi aducă aminte).

Acum, regizorii şi scenariştii Jon Hurwitz şi Hayden Schlossberg – care plănuiau în anii 90 să scrie un film ca „Plăcinta americană', dar le-au luat-o alţii înainte – aduc împreună toate personajele originale, la reuniunea liceală a grupului.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare