; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pixar turning red

Filme la cinema. Pixar anunță o nouă animație pentru anul viitor! Află totul despre „Turning red”

15 July 2021

Nici nu a intrat bine pe ecrane „Luca', că Pixar a și anunțat noua sa animație – „Turning Red' – care are premiera stabilită pentru primăvara anului viitor. Celebrul studio a postat pe contul său oficial de YouTube trailer-ul lungmetrajului.

 

 

Teaser-trailer-ul pentru „Turning Red' este însoțit și de o scurtă prezentare, din care aflăm că noua animație semnată Pixar Animation Studios este regizată de Domee Shi, care a câștigat premiul Oscar pentru scurtmetrajul său din 2018, „Bao'. Tânăra actriță Rosalie Chiang este vocea lui Mei Lee, o tânără de 13 ani care, dintr-o dată, se „transformă' într-un uriaș panda roșu când emoțiile o copleșesc, adică aproape tot timpul. Sandra Oh o interpretează pe mama superprotectoare a lui Mei Lee, dacă nu chiar dominatoare, Ming. Aceasta nu este niciodată prea departe de fiica ei, un fapt care nu este deloc pe placul adolescentei. Regizat de Domee Shi și produs de Lindsey Collins, „Turning Red' de la Disney și Pixar va avea premiera pe 11 martie 2022.

Trailer-ul, care amintește oarecum de supereroul Hulk (dar de această dată în varianta roz), are pe fundal melodia din anii 1990 „Larger than Life', de la Backstreet Boys.

 

Mai multe curiozități despre „Turning Red' 

„Turning Red' este al doilea film Pixar care va fi lansat în luna martie, după „Onward'. Conform posterului, acțiunea este plasată la începutul anilor 2000, în Toronto, Canada. Iar regizoarea Domee Shi (care s-a născut în China, dar a emigrat în Canada la vârsta de doi ani) a confirmat acest lucru, spunând că a ales acest oraș deoarece este locul în care a copilărit. Mei Lee este al treilea protagonist Pixar care poartă ochelari, după Carl Fredricksen – din „Up' și Joe Gardner – din „Soul'. Și tot al treilea care are un adverb în titlul, după „Finding Nemo' și „Finding Dory'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare