; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Piticu’ de la Simplu, fericit pe toate planurile

09 December 2010

Piticu are de ce să se simtă împlinit. Alături de trupa Simplu a lansat un nou videoclip, iar în dragoste îi merge foarte bine alături de iubita lui Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea' de la Pro Tv.

Cei doi îndrăgostiţi merg ori de câte ori au un weekend liber la Sibiu, la părinţii Magdei, iar acest lucru s-a întâmplat şi de curând. Ei şi-au dorit să prindă prima zăpadă pe anul acesta la munte, chiar în Păltiniş, dar şi să se bucure de noul membru al familiei, o căţeluşă pe nume Candy.

În plus, de fiecare dată când merg la Sibiu, Magda şi iubitul ei au parte de surprize plăcute. Dacă acum două săptămâni l-au văzut în Piaţa Mare chiar pe Nicolas Cage care filma acolo, la ultima escapadă au făcut cumpărături la târgul de decoraţiuni de Crăciun.

Când nu se relaxează alături de Magda, Piticu îşi promovează alături de colegii săi noul lor videcolip regizat de Iulian Moga, Dancer for money'. Piesa este inclusă pe ultimul album din cariera trupei Simplu: Dance or Die Trying', care va apărea anul viitor.

.

Ascultaţi aici Dancer for money':

http://www.youtube.com/watch?v=Bp0wQ2d9vTk&feature=player_embedded
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare