; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pitbull

Pitbull lansează, azi, cel de-al nouălea album, “Dale”

17 July 2015

Cunoscutul rapper latino-american, care a cucerit topurile din întreaga lume alături de artiste precum Jennifer Lopez, Shakira sau Kelly Rowland, lansează, azi, cel de-al nouălea album din cariera sa, Dale', alături de casa de producţie RCA. Pentru acest CD, Pitbull a colaborat cu Ricky Martin, Wisin, Yandel şi Gente de Zona.

Como yo le doy', Piensas' şi Taxi' sunt primele piese extrase de pe acest material, la care, evident, a filmat şi videoclipuri în care apar multe femei frumoase.

Pitbull's_Dale_album_cover

Cântăreţul a şocat audienţa la Gala Premiilor Publicului Tânăr' (Los Premios Juventud'), care a avut loc joi, 16 iulie, la Miami, când, aflat pe scenă, el i-a transmis un mesaj lui Donald Trump: Ten cuidado con El Chapo, papo!'. Acesta l-a sfătuit, astfel, pe magnat să aibă grijă ca nu cumva temutul traficant mexican supranumit El Chapo' să îi vină de hac, acum că a evadat din închisoare. Pitbull s-a alăturat şi el vedetelor care militează împotriva lui Donald Trump, după ce acesta a vorbit urât despre mexicani.

Gala Los Premios Juventud 2015' a fost prezentată de William Levy şi Ninel Conde. Pitbull a plecat acasă cu două premii: unul pentru turneul în care a fost alături de Enrique Iglesias şi J. Balvin şi celălalt pentru cel mai bun artist urban. Au mai fost premiaţi şi doi actori de televonele, Jorge Salinas şi Silvia Navarro, pentru rolurile din telenovela Mi corazon es tuyo'). Un premiu a obţinut chiar şi William Levy, amfitrionul serii, la categoria Qué Actorazo!' (Ce actor bun!').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare