; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pitbull cântă la Bucureşti

28 May 2010

Cunoscutul rapper Pitbull concertează pentru prima dată în România pe data de 3 iulie în parcul Herăstrău, la Le Gaga Terrace & Lounge. Redeschiderea clubului are loc pe 2 iunie.

Piesa lui Pitbull „I Know You Want Me' a făcut furori vara trecută în cluburile din ţară, după care a urmat „Hotel Room Service' care a fost dată foarte des la radio şi TV. Acum artistul îşi promovează o piesă în acelaşi stil ca şi precedentele intitulată „Maldito Alcohol. Melodia este inclusă pe albumul „Armando, ce cuprinde doar piese în spaniolă şi care urmează să fie lansat cât de curând.

Rapper-ul american în vârstă de 29 de ani (pe numele său adevărat Armando Christian Pérez) este celebru şi prin colaborările sale cu diferiţi cântăreţi cunoscuţi: Enrique Iglesias („I Like It'), Akon („Shut It Down'), Belinda („Egoista'), Cypress Hill („Armada Latina'), Jennifer Lopez („Fresh Out Of The Oven').

Dacă nu ştiaţi, Pitbull tocmai a fost inclus de revista „People en español' pe lista celor mai frumoase 50 de vedete latino. Iar stilul lui vestimentar, costum, cămăşi deschise la culoare şi ochelari de soare, începe să fie din ce mai des folosit şi de alţi cântăreţi americani, dar şi de la noi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare