; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” se aventurează în lumea 3D

16 May 2011

Plecând de la romanul „On Stranger Tides' (1987), de Tim Powers, „Piraţii Din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi' promite să aducă un suflu proaspăt francizei care a dezamăgit cu ultimele două părţi.

2,6 miliarde de dolari! Atât însumează încasările internaţionale ale celor trei filme din franciza „Piraţii din Caraibe', începută în 2003 cu un film excelent şi continuată cu două părţi din ce în ce mai slabe şi mai plictisitoare.

Fanii au simţit-o (deşi s-au înghesuit în continuare la cinematografe), producătorul executiv John DeLuca a simţit-o („Am încercat să nu ne gândim la film ca la «partea a patra». Cine ar vrea să vadă un al patrulea… orice?', explica el pentru „The Hollywood Reporter'), protagonistul Johhny Depp a simţit-o („Părţile 2 şi 3 deveniseră… lipsite de subiect', spunea în „Empire' actorul, care recunoştea că nu a văzut aceste filme).

Prin urmare, echipa piraterească s-a repliat: a renunţat la duo-ul sentimental Will (Orlando Bloom) – Elizabeth (Keira Knightley), a adus un regizor nou (Rob Marshall), a profitat de tehnologia 3D şi l-a scos în faţă pe cel care a făcut dintotdeauna deliciul poveştii (Johnny Depp).

Citeşte textul integral în TVmania

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare