; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp

„Pirații din Caraibe 5”: filmări, sinopsis, distribuție și titlu oficial

19 February 2015

Al cincilea volum al aventurilor „piraților din Caraibe' a intrat în producție. Filmările au început în Australia, la Queensland, cu Joachim Rønning și Espen Sandberg ca regizori. Producătorul Jerry Bruckheimer i-a anunțat deja acum câteva săptămâni.

Johnny Depp

Și distribuția a fost stabilită. Evident că Johnny Depp se reîntoarce în rolul Jack Sparrow. Și îl va avea de înfruntat pe Javier Bardem, care joacă negativul din film. Kaya Scodelario, Brenton Thwaites și Golshifteh Farahani sunt noutățile, în timp ce Geoffrey Rush, Kevin R. McNally și Stephen Graham își reiau rolurile, respectiv Barbossa, Gibbs și Scrum.

Povestea va fi astfel: simpaticul Jack Sparrow se va trezi față în față cu pirații fantomă scăpați din Triunghiul Bermudelor și conduși de vechiul său dușman, căpitanul Brand (Javier Bardem). Acesta din urmă nu vrea decât să omoare toți pirații, deci inclusiv pe Jack Sparrow. Singura șansă de supraviețuire a lui Sparrow este găsirea legendarului trident al lui Poseidon, un artefact foarte puternic care-i conferă posesorului controlul total asupra mărilor.

Titlul oficial al filmului va fi „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales', așa cum știm deja de câteva luni, iar premiera este programată pe 7 iulie 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare