; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pinar deniz

Pinzar Deniz, din „Patria mea ești tu!”, în doliu din cauza coronavirusului

31 March 2020

Actrița Pinar Deniz, pe care o știți din serialul turcesc de epocă „Patria mea ești tu!', trece prin momente foarte grele. Pinar și-a pierdut bunica din cauza virusului COVID-19, anunță cnnturk.com. Bătrâna fusese internată în urma cu o săptămână în spital unde, în urma testelor efectuate, a fost depistată cu noul coronavirus. Starea bunicii s-a agravat, iar Pinar a fost anunțată zilele trecute că aceasta a murit.

Actrița în vârstă de 26 de ani a trecut prin noi emoții când mama și mătușa ei, aflate în carantină, și-au făcut testele pentru depistarea coronavirusului. Din fericire rezultatele testelor au fost negative. 

Pinar a reușit până la izbucnirea pandemiei cu coronavirus să termine filmările la serialul „Așk 101', realizat de Netflix pentru Turcia. Producția cu 8 episoade este un serial despre adolescenți și este al 3-lea serial original Netflix turcesc după „The Protector' (cu Çagatay Ulusoy) și „The Gift' (cu Beren Saat). În „Așk 101', Pinar joacă rolul unei profesoare pe nume Burcu și are ocazia să-i dea replica unui îndrăgit actor turc, Kaan Urgancioglu, cel care l-a interpretat pe Emir în „Dragoste infinită' („Kara Sevda'). În „Așk 101', care va avea premiera la Netflix pe 24 aprilie, apare și Alina Boz, protagonista din „Ține-mă de mână!' (Happy Channel). 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare