; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pink, moment acrobatic alături de fiica sa, Willow, la Premiile Billboard Music 2021 (1)

Pink, moment acrobatic alături de fiica sa, Willow, la Premiile Billboard Music 2021

24 May 2021

Pink a fost una dintre artistele prezente, în weekend, la Gala Premiilor Billboard Music 2021. Artista nu a fost singură pe scena evenimentului care a avut loc în Los Angeles, ci a uluit audiența cu un moment acrobatic în care a avut-o alături pe fiica ei, Willow Sage, scrie yahoo.com.

 Vezi galeria foto >

Pink (41 de ani) a stârnit ropote de aplauze la premiile Billboard Music 2021: artista a pregătit un moment acrobatic impresionat, iar fanii au putut să o vadă pe aceeași scenă și pe fiica ei, Willow Sage, în vârstă de nouă ani.

Înainte de a i se acorda premiul Icon Award, artista a oferit publicului un spectacol acrobatic pe ritmurile piesei „Cover Me in Sunshine', un duet cu fiica ei, lansat în februarie.

Pentru spectacolul de pe scena Billboard Music Awards 2021, Pink și Willow Sage au purtat costume identice ca model, dar în culori diferite, în nuanțe de negru și roz. Cele două reușit să uimească audiența cu show-ul prezentat: au cântat împreună piesa în timp ce au dansat în aer. Puteți urmări întreaga coregrafie a celor două în videoclipul de mai jos:

Sursa foto: Capturi video

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare