; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pink

Pink: Fiica mea comunică cu spiritele persoanelor decedate

10 July 2012

Pink a declarat că fiica ei în vârstă de 13 luni are capacităţi paranormale şi poate să comunice cu spiritele unor persoane decedate.

„Da, absolut! Ea vede spirite tot timpul. Cred că bebeluşii pot să vadă spirite, iar Willow a încercat să ofere biscuitul ei unei entităţi care se afla chiar în faţa ei, spre care râdea, de mai multe ori în ultimele şase luni”, a declarat artista într-un interviu acordat unui post de radio din Australia.

Pink are regrete

Una dintre întrebările care au afectat-o pe Pink a fost pusă de unul dintre ascultătorii emisiunii. El a întrebat-0 dacă are regrete, iar Pink a spus că acesta este un „subiect întunecat'.

„Am un singur regret. Atunci când mama m-a tras de păr, am tras-o şi eu de păr şi am împins-o, iar ea a căzut pe scări. Îmi doresc să nu o fi împins pe mama mea pe scări, când aveam 12 sau 13 ani. Ne-a şocat pe amândouă. S-a întâmplat probabil cu puţin timp înainte ca ea să mă alunge de acasă'.

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009, scrie mediafax.ro. Fiica lor Willow Sage s-a născut pe 2 iunie 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare