; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pink face haz de necaz

22 September 2008

Pe 28 octombrie, Pink lanseaza albumul “Funhouse”, iar primul ei single, “So What”, inspirat de despartirea de Carey Hart, este deja bine situat in topurile din SUA, Canada si Australia.

In “Cry Me a River”, Justin Timberlake sugera ca Britney Spears l-a inselat si i-a frant inima si lacrimile lui expuse pe tava si orchestrarea unei mici razbunari l-au ajutat sa-si faca un debut in forta pe scena muzicala. Orice aspect al vietii personale exploatat inteligent si ambalat sub forma unui mic scandal aduce mai multa publicitate si atunci lumea se imbulzeste sa cumpere un album doar ca sa aiba satisfactia “devorarii” unor asa zise secrete. Apoi auzi invariabil aceeasi poezie uzata si pompoasa – despartirea a avut efectul unei revelatii si al unei transformari in bine.
Lacrimi si umor

Mariajul lui Pink s-a incheiat in februarie, dar artista de 29 de ani nu spune ca e mai puternica acum, nu da vina pe nimeni si nici nu vrea sa pretinda ca e o persoana noua, mult mai inteleapta. Dimpotriva, in videoclipul piesei “So What”, primul single de pe discul “Funhouse”, ce o sa apara in octombrie, Pink e plina de furie – pusa pe cearta cu toata lumea si nimic din actiunile ei nu denota maturizare. Ce e clar e ca Pink are un simt al umorului mai pronuntat ca niciodata, e plina de inspiratie si e in continuare pusa pe distractie fara nici o intentie de a se cenzura. In clipul “So What” o vedem pe Pink taind un copac, vandalizand masina a doi miri, mergind incet cu un ATV pe autostrada cu o bere in mana, luand la bataie un vanzator dintr-un magazin de chitari, dezbracandu-se in pielea goala in fata fotografilor la o premiera si cu parul in flacari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare