Homepage  / Vedete străine

Pinar Deniz, desemnată „Cea mai bună actriță internațională” în America Latină. Mesajul transmis fanilor de vedeta din „Secrete de familie”

Pinar Deniz, desemnată „Cea mai bună actriță internațională” în America Latină. Mesajul transmis fanilor de vedeta din „Secrete de familie”
5

de Anda Dincă,

Captivantul serial „Secrete de familie” de la Kanal D ne-a adus-o în case pe frumoasa turcoaică Pinar Deniz care este pe val atât la ea în țară, cât și în America Latină. Rolul ambițioasei avocate Ceylin i-a adus, la începutul lunii noiembrie, Premiul Produ pentru „Cea mai bună actriță internațională”, iar actrița a mulțumit pentru distincția obținută în cadrul unui filmuleț urcat pe rețelele de socializare.

„Vă mulțumim pentru acest premiu frumos. Mă face foarte fericită că serialul nostru este urmărit cu atât de mare interes în America Latină. Vă iubim!”, a spus ea.

Pinar Deniz a fost numită „Cea mai bună actriță internațională”

Premiile Produ sunt considerate echivalentul premiilor Emmy în America Latină, iar evenimentul de decernare a trofeelor a fost difuzat online pe 1 și 2 noiembrie pe site-ul oficial premiosprodu.com.

pinar-deniz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În cadrul a 50 de ore de streaming au fost desemnați câștigătorii a peste 100 de categorii din lumea televiziunii ibero-americane, premiile fiind acordate atât celor de pe micile ecrane, cât și celor din spatele camerelor de filmat. Această gală online va fi comprimată într-un special TV de două ore care va fi difuzat pe diferite canale din America Latină, Statele Unite și Spania.

În cadrul Premiilor Produ, alături de Pinar a mai fost premiat și un alt turc cunoscut, Mert Ramazan Demir. Protagonistul serialului “Golden Boy” a obținut trofeul pentru “Cel mai bun actor internațional”.

„Secrete de familie”, un serial premiat

Serialul “Secrete de familie”, difuzat în prezent de Kanal D vinerea și sâmbăta de la ora 20.00, are succes în toate țările în care este transmis. Elucidarea unui caz de crimă complicat, dar și povestea de dragoste dintre avocata Ceylin și procurorul Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

În Turcia, „Secrete de familie” a obținut, în 2022, patru premii la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, iar asta nu e tot! Serialul este singura producție turcească nominalizată anul acesta la categoria „Cea mai bună telenovelă”, în cadrul premiilor Emmy Internaționale, care vor fi decernate pe 20 noiembrie. Singura producție turcească care a câștigat până în prezent această categorie a fost în 2017 „Dragoste infinită” („Kara Sevda”), serial în care Kaan Urgancıoğlu a interpretat rolul negativ.

La turci, serialul „Secrete de familie” a revenit la postul Kanal D pe 24 septembrie cu sezonul al treilea. Acțiunea din noile episoade are loc la cinci ani de la evenimentele petrecute la finalul sezonului doi, povestea îmbogățindu-se cu noi personaje precum procurorul Efe (Ulvi Kahyaoğlu), Dilek (Seda Türkmen), iubita lui Eren, avocata Nil (Müge Bayramoğlu) și procuroarea-șefă Nadide (Ayşen Sezerel).

Pinar, care pe 4 noiembrie a împlinit 30 de ani, este dorită de majoritatea revistelor pentru femei din Turcia, ea aflându-se pe coperta celui mai recent număr al revistei „Harper’s Bazaar”. Cu ocazia zilei sale de naștere, ea declarat pe Instagram: „Am ajuns la vârsta aceea la care ridurile din jurul ochilor sunt vizibile. Sunt entuziasmată de fiecare clipă care urmează”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton