Homepage  / Vedete străine

Pinar Deniz s-a căsătorit cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia. Primele imagini cu rochia de mireasă a protagonistei din „Secrete de familie”

Pinar Deniz s-a căsătorit cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia. Primele imagini cu rochia de mireasă a protagonistei din „Secrete de familie”
9

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Pinar Deniz (30 de ani) s-a măritat cu alesul inimii ei, actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic. Cei doi sunt împreună din 2022, iar în 2023 s-au logodit, spre bucuria celor apropiați.

Nunta a avut loc la Roma, cei doi alegând să petreacă doar în compania familiilor și a câtorva prieteni. Conform haberekspres.com.tr, la eveniment Pınar a ales o creație Vivienne Westwood, iar Kaan Yıldırım a purtat o ținută Tom Ford. Căsătoria nu este singurul lucru frumos din viața lui Pinar.

Pinar Deniz (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ea ar fi aflat în urmă cu o lună și jumătate că este însărcinată cu primul ei copil, anunță tgrthaber.com. Întrebată de ziariști dacă este adevărată știrea, ea s-a înroșit la față și nu a vrut să confirme, dar nici să infirme.

Pinar este cunoscută telespectatorilor din România din serialele “Patria mea ești și tu!”, “Iubirea: Curs pentru începători” (Netflix) și “Secrete de familie”. Cel din urmă este cel mai recent proiect tv al ei, acesta fiind difuzat și la noi anul acesta de Kanal D și Kanal D 2. Pe lângă o poveste dramatică cu accente polițiste, “Secrete de familie” are și o distribuție de excepție. Kaan Urgancıoğlu (“Dragoste infinită”) și Pinar Deniz îi joacă ireproșabil pe Ilgaz și Ceylin, un procuror și o avocată, cu principii de viață și de muncă diferite, care fac echipă atunci când un caz complicat le dă viața peste cap. Cei doi luptă să afle cine a omorât-o pe sora lui Ceylin, printre suspecți numărându-se și membrii familiei lui Ilgaz. “Secrete de familie” s-a terminat în Turcia în luna mai, după 3 sezoane, și a obținut, de la lansarea sa în 2021, mai multe premii, printre care și un Emmy International.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton