; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pinar

Pinar Deniz, din „Patria mea eşti tu”, va juca într-un nou serial

23 April 2018

Frumoasa actriţă Pinar Deniz (care apare şi în „Atlasul frumuseţii', realizat de românca Mihaela Noroc) va avea un nou proiect tv de îndată ce va termina filmările la serialul Patria mea eşti tu' în care joacă în prezent.

Conform hurriyet.com.tr, noul ei serial se va numi „Leke' şi va fi difuzat de Kanal D Turcia, cel mai probabil de la vară. Dacă în Patria mea eşti tu' Pinar are un rol secundar (este Yildiz, fiica lui Cevdet și Azize), în noua serie ea va fi protagonistă.

Originară din Adana, Pinar (24 de ani) a studiat Facultatea de Relaţii Publice şi Publicitate la Istanbul, însă s-a îndrăgostit de actorie. Primul rol l-a avut în 2014 în serialul Sil Bastan', iar cea mai de succes producţie în care a jucat a fost comedia romantică Kardeşim Benim 2'. Filmul în care a jucat alături de Murat Boz şi Burak Özçivit a fost văzut anul trecut pe marile ecrane din Turcia.

În ceea ce priveşte viata ei privată, Deniz trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu actorul turc Kaan Turgut, cei doi urmând să-şi unească destinele anul acesta, susţine internethaber.com. Kaan a jucat până nu de mult în Turcia în serialul de epocă Payitaht Abdülhamid', care a prezentat viaţa sultanului Abdul Hamid al II-lea. Pe micile noastre ecrane el a fost văzut în producţia „Preţul dragostei'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare