Homepage  / Vedete străine

Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, a anunțat sexul copilului ei

Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, a anunțat sexul copilului ei
11

de Anda Dincă,

Actrița Pinar Deniz și proaspătul ei soț, actorul Kaan Yildirim, sunt în culmea fericirii de când au aflat că așteaptă primul lor copil.

Pinar Deniz a anunțat sexul bebelușului său

Conform cnnturk.com, cei doi vor avea un băiețel, iar anunțul a fost făcut în cadrul unei mici petreceri organizate la Istanbul pentru membrii familiei care nu au putut participa la nunta lor de la Roma din septembrie, printre aceștia și părinții miresei.

Pinar și Kaan și-au unit destinele în capitala Italiei pe 17 septembrie în cadrul unui eveniment restrâns. La petrecerea dată de curând la Istanbul, Pinar a purtat tot o rochie albă potrivită unei gavriduțe și a radiat de fericire în jurul soțului ei.

pinar 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mama lui Kaan Yıldırım, Seyhan Yıldırım, a urcat pe rețelele de socializare o fotografie cu nora ei și fiul ei tăind o prăjitură, însoțită de cuvintele: „Fiul meu drag, fiica mea dragă. Fiți fericiți pentru totdeauna, dragii mei”.

Pinar și Kaan, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic, sunt împreună din 2022, iar în 2023 s-au logodit, spre bucuria celor apropiați. Până să îl cunoască pe Kaan, Pinar s-a mai iubit în trecut cu actorii Kaan Turgut (10 zile ale omului bun) și Yigit Kirazci (O dragoste).

Pinar Deniz s-a maritatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Pinar Deniz are o carieră strălucită

Pinar, care pe 4 noiembrie va împlini 31 de ani, a absolvit Universitatea din Istanbul, Facultatea de Comunicare, Departamentul de Relații Publice și Publicitate. Prima ei experiență ca actriță a fost în 2014, când a jucat personajul Evrim din serialul Sil Baștan.

Pe micile noastre ecrane a apărut la Kanal D în „Patria mea ești și tu!”, dar și în cel mai recent proiect tv al ei, „Secrete de familie” (Yargi). În această producție o joacă pe Ceylin, o avocată care face echipă cu un procuror chipeș, Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) atunci când sora ei este omorâtă.

„Secrete de familie” s-a terminat în Turcia în luna mai, după 3 sezoane, și a obținut, de la lansarea sa, în 2021, mai multe premii, printre care și un Emmy International. Alături de Kaan, Pinar mai poate fi văzută jucând și la Netflix în serialul cu adolescenți „Iubirea: Curs pentru începători”.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton