; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Danna garcia

Pierderea memoriei!… Consecințele COVID-19 continuă pentru Danna García

04 January 2021

2020 a fost un an extrem de dificil pentru actrița Danna Garcia, care a suferit de o formă complicată de coronavirus și, care, a fost depistată pozitiv de 3 ori consecutiv. 

În urma virusului, aceasta a rămas și cu o serie de consecințe de care, se pare, că nu a scăpat încă.  Într-un interviu acordat revistei „Vea', actrița a povestit că încă suferă de pierderi de memorie.

 „Memoria dispare', a mărturisit protagonista telenovelei „Amazoanele: Lupta pentru fericire'.
Din fericire, Danna are sprijinul familiei sale.
„Soțul meu îmi oferă teme, îmi spune„ învață zilnic câteva replici dintr-o poezie și apoi te întreb ', a spus ea. „M-a ajutat foarte mult, pentru că pentru a filma am nevoie de o memorie bună'.
 

Danna Garcia a oferit în urmă cu jumătate de an detalii despre aceste efecte secundare pe care le-a avut din cauza infectării cu noul coronavirus. Aceasta a mărturisit că este afectată la nivel fizic, cât și psihic, povestind cu lacrimi în ochi că i-a spus soțului ei că tot ce își dorește este să trăiască.

„Căderea părului, retenția de lichide … Pragul durerii? Simți orice de trei ori mai mult, doare chiar și o simplă atingere. Evident, după ce stai atâta timp fără să te miști, există o creștere în greutate pe care trebuie să o administrezi în timp … Problema respiratorie, pe din când în când o resimt având senzația de sufocare; piele deshidratată la nivelul corpului, o uscăciune extremă, inflamație la nivel celular … ‘, a povestit actrița conform celor de la People en Espanol.

După ce timp de trei luni a stat izolată de familia sa, din cauza infectării cu coronavirus, aceasta s-a întors alături de cei dragi la începutul lunii iunie.  Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante, dar tot a ajuns la spital din cauza bolii. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare