Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pierce Brosnan, transformare uluitoare pentru noul său rol. Primele imagini de la filmări

Pierce Brosnan, transformare uluitoare pentru noul său rol. Primele imagini de la filmări

de Andra Stana,

Pierce Brosnan este de nerecunoscut în imaginile de pe platoul de filmare al noului său film „The Rifleman”. Iată ce a fost nevoit să facă starul american pentru a intra în pielea noului său personaj, un bătrân de aproape 90 de ani.

Pierce Brosnan este de nerecunoscut după transformarea pentru noul film „The Last Rifleman”

Actorul din „Die Another Day” a fost văzut recent în costum complet pentru noul film regizat de Terry Loane, „The Last Rifleman”. În noua peliculă, Brosnan joacă rolul lui Artie Crawford, un veteran al celui de-al doilea Război Mondial în vârstă de 89 de ani. Distribuția este completată de Louis Gossett Jr. și Jürgen Prochnow.

Ca să intre în pielea noului său personaj, Pierce Brosnan a fost îmbătrânit semnificativ. Pierce a purtat o perucă cenușie cheală cu sprâncene asortate, în timp ce se plimba pe străzile din Antrim, Irlanda de Nord, folosind un baston de lemn. De asemenea, el a îmbrăcat un costum închis din trei piese, pe care se aflau diverse medalii de război, scrie eonline.com.

În mai multe fotografii, Pierce le-a făcut cu mâna fanilor care s-au adunat în jurul său pentru a-l vedea pe platoul de filmare, în timp ce orașul irlandez se transforma într-un sat francez.

Cel mai nou proiect al lui Pierce Brosnan, inspirat dintr-o poveste reală

Filmul îl urmărește pe Artie care evadează din azilul de bătrâni din Irlanda de Nord după moartea soției sale. La cea de-a 75-a aniversare a debarcărilor din Ziua Z, el pornește într-o călătorie în Franța pentru a-i aduce un ultim omagiu celui mai bun prieten al său, care și-a pierdut viața pe 6 iunie 1944, scrie digitalspy.com.

The Rifleman este inspirat de o poveste adevărată despre Bernard Jordan, care a făcut un pelerinaj în Franța în 2014.

Kevin Fitzpatrick, care a scris filmul, a declarat că „călătoria curajoasă a lui Artie a atras atenția națiunii și a evidențiat spiritul care a caracterizat generația celui de-al Doilea Război Mondial. Am fost captivat de această poveste și de motivele care îl conduc pe un om aflat aproape de sfârșitul vieții în căutarea unui loc care trebuie să păstreze doar amintiri dureroase”.

„The Last Rifleman” va fi lansat în cinematografe anul viitor.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton