Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pierce Brosnan, total schimbat în rolul Regelui Ludovic al XIV-lea. Actorul de 68 de ani are părul șaten și lung până la umeri

Pierce Brosnan, total schimbat în rolul Regelui Ludovic al XIV-lea. Actorul de 68 de ani are părul șaten și lung până la umeri
16

de Andra Stana,

De dragul unui rol, actorii sunt în stare să facă orice. Unii dintre ei se îngrașă sau, din contră, dau jos kilograme fără nicio problemă, în timp ce alții acceptă chiar să-și schimbe total înfățișarea cu care erau obișnuiți până atunci fanii și familia. Așa a făcut și Pierce Brosnan, după ce a acceptat să joace rolul Regelui Ludovic al XIV-lea într-un nou film.

Cum arată Pierce Brosnan cu părul șaten și lung până la umeri, în rolul Regelui Soare

În „The Moon and the Sun/The King’s Daughter („Fiica regelui”), Brosnan interpretează rolul Regelui Soare. Pentru a intra în pielea regelui Ludovic al XIV-lea, actorul de 68 de ani a renunțat la barbă și a acceptat chiar să poarte părul până la umeri, scrie filmnow.ro.

Pierce Brosnan in ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cunoscut lumii întregi pentru părul său grizonat și ținuta impecabilă, Pierce Brosnan apare în filmul menționat anterior în haine specifice Franței de secol XVII. Actorul are părul șaten, lung până la umeri. De asemenea, pentru rolul Regelui Soare, el a acceptat să renunțe la barbă.

Actorul de 68 de ani are o înfățișare cu adevărat regală în imaginile din „The King’s Daughter”. Filmul va avea premiera în Statele Unite pe 21 ianuarie 2022.

Trailer „The Kings Daughter” (2022):

Pierce Brosnan și-a expus picturile la Los Angeles

Pierce Brosnan, cel care a dat viață spionului 007 în patru filme Bond, a avut, pe final de 2021, prima expoziție cu propriile tablouri în Los Angeles.

„Mă gândesc uneori dacă să arăt lumii la ce am lucrat încet, încă dintr-o noapte întunecată din 1987, când am început să pictez pentru prima dată. Deci, la sfârșitul anului, voi avea prima mea expoziție de artă în Los Angeles… dacă nu acum, atunci când?”, a spus actorul urmăritorilor lui de pe Instagram, postând și zece dintre operele sale.

Pierce Brosnan a început să picteze în 1987, când regretata sa soție, Cassandra Harris, a fost diagnosticată cu cancer ovarian, ea decedând la finalul lui 1991.

Fiica lui adoptivă, Charlotte, a murit de aceeași boală în 2013, la vârsta de 41 de ani.

Brosnan a fost căsătorit cu actrița australiană Cassandra Haris între 1980 și 1991. Din această căsătorie are un fiu (care s-a născut în 1984). Actorul i-a adoptat pe ceilalți doi copii ai Cassandrei. Pierce Brosnan s-a însurat în 2001 cu jurnalista americană Keely Shaye Smith. Cei doi au împreună doi copii.

Pierce Brosnan și Keely Shaye SmithIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton