Homepage  / Vedete străine

Pierce Brosnan și Keely Shaye au sărbătorit 23 de ani de căsătorie. Imagini de colecție din ziua nunții: „Timpul zboară pe aripile iubirii”

Pierce Brosnan și Keely Shaye au sărbătorit 23 de ani de căsătorie. Imagini de colecție din ziua nunții: „Timpul zboară pe aripile iubirii”
10

de Cristina Țapu,

Pierce Brosnan și soția sa, Keely Shaye Smith, au sărbătorit recent 23 de ani de la căsătorie, iar celebrul actor a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj emoționant celei care îi este alături de mai bine de două decenii, la bine și la greu.

Pierce Brosnan, declarație de dragoste pentru soția sa, Keely Shaye, la 23 de ani de căsătorie

„Aniversare fericită, draga mea Keely! Frumoasa mea fată cu ochi căprui, nordul meu, sudul meu, estul și vestul meu. Toată dragostea mea. Dacă rămân în urmă, așteaptă-mă și pe mine”, a scris actorul în dreptul unui colaj cu patru poze, din diferite etape ale vieții alături de partenera sa de viață.

Keely i-a răspuns pe măsură, cu un mesaj la fel de duios. „4 august 2001, Castelul Ashford, Mayo, Irlanda. Tu ești cea mai bună, cea mai drăguță și cea mai duioasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. La mulți ani, iubirea mea! Pentru următorii 23 de ani împreună! Fie ca ei să continue să fie creativi, plini de aventuri, iubitori, plini de inspirație și de bucurie. Timpul zboară pe aripile iubirii”, a fost mesajul acesteia.

25th annual amfAR GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Celebrul actor, cunoscut în principal pentru rolul James Bond, a fost recunoscut timp îndelungat drept un adevărat sex-simbol. El este căsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith de peste două decenii, iar împreună au crescut cinci copii, dintre care doi ai cuplului.

Pierce și Keely Shaye Smith s-au cunoscut în anul 1994

În 1994, în Mexic, actorul a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, care la acea vreme era corespondent TV. Au ieșit la o întâlnire la doar câteva zile după ce au făcut cunoștință în mod oficial. Stăteau sub cerul nopții, cu mâinile împreunate, în timp ce deasupra lor zburau focuri de artificii. Conversația lor a durat până la ora 3 dimineața, conform declarațiilor făcute de către Keely.

„Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt că prind curaj. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi”, declara Pierce, potrivit Bright Side.

Pierce Brosnan a avut cinci copii, dar a pierdut-o pe singura lui fiică, Charlotte, în 2013. Charlotte și fratele ei, Christopher (51 de ani), au fost adoptați de Pierce după ce s-a căsătorit cu Cassandra Harris, fiind copiii ei dintr-o căsnicie anterioară.

În timpul mariajului lor, Cassandra și Pierce au avut împreună un fiu, Sean, care are acum 40 de ani. După ce și-a refăcut viața alături de Keely Shaye Smith, actorul a devenit tată de două ori. Cei doi fii mai mici ai săi sunt Dylan, acum în vârstă de 27 de ani, și Paris, în vârstă de 23 de ani.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton