; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Son, cu Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera in aprilie

GALERIE FOTO. Pierce Brosnan revine la TV, în serialul AMC „The Son”

18 March 2017

Actorul Pierce Brosnan (63 de ani) a fost tentat să revină pe micul ecran de un western – serialul AMC „The Son' – şi a povestit celor de la „Empire' despre noul lui proiect. Producţia va avea premiera americană pe 8 aprilie şi cea britanică pe 18 aprilie 2017.

Deocamdată, AMC România nu a confirmat difuzarea serialului şi la noi.

 Vezi galeria foto >

„The Son' este adaptarea romanului omonim semnat de Philipp Meyer (din 2003) şi spune o poveste despre naşterea Texasului, prin intermediul a trei generaţii ale aceleiaşi familii, care se confruntă cu indienii Comanche şi dezvoltarea industriei creşterii de bovine şi a celei petroliere: McCullough. Brosnan va juca rolul patriarhului, Eli.

M-am simţit excelent la filmări. Rolul a apărut din senin, credeam că merg în Rusia pentru un film, dar, cum se întâmplă de multe ori în ultima vreme, proiectul s-a destrămat şi rolul ăsta minunat mi-a aterizat în poală.

Ştiam cartea, am cumpărat-o când s-a lansat. Ce m-a atras foarte mult a fost faptul că autorul Philipp Meyer a scris şi episoadele, deci a fost foarte implicat (în producţie)', a povestit actorul.

Serialul va avea 10 episoade. Din distribuţie mai fac parte actorii Henry Garrett, Zahn McClarnon, Paola Núñez şi Sydney Lucas. Iniţial, rolul lui Eli McCullough trebuia să fie jucat de Sam Neill.

Brosnan a mai jucat pe micul ecran în 2011, în miniseria „Bag of Bones', în filme TV în anii 90, în serialul „Remington Steele' (1982 – 1987) şi nu numai.

Alte articole: Pierce Brosnan, dezamăgit de noul film cu James Bond

Pierce Brosnan era disperat din cauza bolii fiicei lui

Pierce Brosnan e devastat după moartea fiicei lui

Pierce Brosnan revine la TV

sursa foto: https://www.facebook.com/PierceBrosnanGallery

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare