Homepage  / Vedete străine

Pierce Brosnan, reacție dură după ce soția lui a fost criticată pentru modul cum arată. „Este cea mai frumoasă femeie în ochii mei”

Pierce Brosnan, reacție dură după ce soția lui a fost criticată pentru modul cum arată. „Este cea mai frumoasă femeie în ochii mei”
9

de Cristina Țapu,

Pierce Brosnan răspunde comentariilor răutăcioase pe care soția sa, jurnalista Keely Shaye Smith, le primește frecvent. Actorul a transmis un mesaj clar celor care o critică pe Keely pentru faptul că a acumulat câteva kilograme și care îi sugerează, pe un ton nepotrivit, să se opereze pentru a scăpa de ele.

Pierce Brosnan, poveste emoționantă de dragoste alături de Keely Shaye

Celebrul actor, cunoscut în principal pentru rolul James Bond, a fost recunoscut timp îndelungat drept un adevărat sex-simbol. El este căsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith de peste decenii, iar împreună au crescut cinci copii, dintre care doi ai cuplului.

În presa de peste Ocean au apărut speculații conform cărora jurnalistei i-ar fi fost recomandat de către apropiați să se opereze pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vizibil deranjat de comentariile făcute pe marginea siluetei soției sale, Pierce Brosnan a transmis un mesaj clar.

77th Golden Globe Awards – LA – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie, în ochii mei. De asta și pentru că ea mi-a născut copiii. În trecut, m-am îndrăgostit de persoana ei, nu doar de frumusețea sa, iar acum, că e mama copiilor mei, o iubesc chiar mai mult. Sunt foarte mândru de ea și mereu voi încerca să fiu vrednic de dragostea ei”, a fost mesajul actorului.

În 1994, în Mexic, a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, care la acea vreme era corespondent TV. Au ieșit la o întâlnire la doar câteva zile după ce au făcut cunoștință. Stăteau sub cerul nopții, cu mâinile împreunate, în timp ce deasupra lor zburau focuri de artificii. Conversația lor a durat până la ora 3 dimineața, conform declarațiilor făcute de către Keely.

„Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt că prind curaj. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi”, declara Pierce, potrivit Bright Side.

Pierce Brosnan a debutat pe micul ecran în anul 1982

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai remarcabili actori ai generației sale, s-a născut pe 16 mai 1953 în Drogheda, Irlanda. Cu o carieră impresionantă și un stil inconfundabil, Brosnan și-a câștigat faima și recunoașterea la nivel mondial datorită rolurilor sale memorabile, în special pentru interpretarea celebrului agent secret James Bond.

Cariera sa în actorie a început pe micul ecran, fiind remarcat pentru rolul din popularul serial „Remington Steele” (1982-1987). Această performanță i-a deschis ușa către lumea cinematografiei, iar în 1995 a devenit al cincilea actor care a interpretat iconicul personaj James Bond, în filmele „GoldenEye”, „Tomorrow Never Dies”, „The World Is Not Enough” și „Die Another Day”.

Cu o prezență carismatică și un talent remarcabil, Brosnan a reușit să aducă o notă personală în interpretarea agentului 007, combinând cu succes farmecul clasic cu un stil modern și rebel. Succesele sale în industria cinematografică au consolidat poziția lui Brosnan în elita actorilor hollywoodieni.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton