Homepage  / Vedete străine

Phoebe Dynevor s-a logodit cu iubitul ei, Cameron Fuller. Actrița din „Bridgerton” a apărut cu inelul de logodnă la Met Gala 2024

Phoebe Dynevor s-a logodit cu iubitul ei, Cameron Fuller. Actrița din „Bridgerton” a apărut cu inelul de logodnă la Met Gala 2024
8

de Roxana Mirea,

Phoebe Dynevor a strălucit la Met Gala, eveniment care a avut loc luni, 6 mai 2024. Pe lângul apariția ei parcă desprinsă dintr-un basm, alt detaliu a ieșit în evidență: inelul cu diamant. Așadar, actrița din „Bridgerton” s-ar fi logodit cu iubitul ei, Cameron Fuller. Iată imaginile.  

Phoebe Dynevor s-ar fi logodit 

Phoebe Dynevor a avut o mică strălucire în plus pe covorul roșu de la Met Gala 2024 – un inel de logodnă! Vedeta din „Bridgerton”, în vârstă de 29 de ani, a apărut la celebrul eveniment de pe 6 mai, purtând un inel cu diamant. Potrivit E! News, Dynevor și iubitul ei, Cameron Fuller, s-au logodit, potrivit People.

În aprilie 2023, au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul unei plimbări, în Londra. Fuller a fost fotografiat cu brațul înfășurat în jurul umărului lui Dynevor, având mâinile întrepătrunse. Deși cei doi și-au păstrat relația destul de privată, au ieșit împreună în public la Wimbledon în iulie 2023. Au fost văzuți râzând și discutând în tribune. 

Phoebe Dynevor și iubitul ei, la Wimbledon în iulie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În timp ce Dynevor este cunoscută mai ales pentru rolul Daphne din serialul de succes „Bridgerton” de pe Netflix”, nici Cameron Fuller nu este străină de lumina reflectoarelor. Pe lângă diferitele roluri de actor, tatăl său este un producător celebru care a lucrat la o serie de filme horror notabile. Cameron Fuller a apărut în mai multe seriale de-a lungul anilor, printre care „Insecure”, „Into the Dark” și „The Goldbergs”, însă este cunoscut mai ales pentru rolul său din „The Last Ship”. Pe lângă diferitele sale roluri, Fuller este și un popular YouTuber. El are un canal YouTube alături de actorul Gregg Sulkin. 

Pe lângă faptul că și-a etalat noul inel de diamante pe covorul Met Gala, Dynevor a sărbătorit o etapă importantă în materie de modă, devenind prima vedetă care a purtat un look Victoria Beckham la evenimentul anual. Rochia din dantelă roz personalizată a prezentat flori delicate, tăiate manual și o trenă lungă. La eveniment, Dynevor a declarat pentru Vogue că rochia era „ca scoasă dintr-un basm”. 

Phoebe Dynevor s-ar fi logodit. Imagine de la Met Gala 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Are o trenă frumoasă, cu flori pe toată lungimea ei… Este foarte eterică”, a adăugat ea. 

Reuniune Bridgerton la Met Gala 2024 

Deși Phoebe Dynevor a dezvăluit în ianuarie 2023 că personajul ei din Bridgerton, Daphne, nu se va întoarce pentru cel de-al treilea sezon al serialului Netflix, actrița a reușit să se bucure de o mini reuniune la Met Gala.

Ea și Simone Ashley, protagonista feminină din sezonul 2, au fost fotografiate împreună pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă. Mai târziu în cursul serii, Dynevor a fost fotografiată ținându-se de mână cu Jonathan Bailey, protagonistul din sezonul 2, în timp ce ieșeau de la Mark Hotel. 

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton