; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman a fost la dezintoxicare

31 May 2013

Actorul de 45 de ani, laureat cu premiul Oscar pentru rolul său principal din „Capote' (2005), s-a internat recent într-o clinică de dezintoxicare, după ce a prizat heroină, potrivit Daily Mail.

Hoffman mai avusese probleme cu drogurile în trecut, dar era „curat' de 23 de ani. Se pare, însă, că starul a ieşit deja din centrul respectiv şi se află acum în Europa, unde filmează o nouă producţie.

Actorul a ajuns din nou la abuzul de stupefiante acum ceva mai bine de un an, începând cu medicamente pe bază de reţetă şi ajungând la heroină.

El a mărturisit pentru site-ul american TMZ.com că episodul a durat doar o săptămână şi că şi-a dat seama rapid că are nevoie de ajutor, dar s-a internat într-un centru de pe coasta de est a Americii abia luna aceasta.

Hoffman a stat 10 zile acolo şi a ieşit vinerea trecută, punându-şi recuperarea rapidă pe seama unui grup minunat de prieteni şi a familiei'.

El are o relaţie de lungă durată cu designer-ul Mimi ODonnell, cu care are un fiu de 10 ani, pe nume Cooper, şi două fetiţe: Tallulah (6 ani) şi Willa (4 ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare