; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Phil Collins: “Încă îmi iubesc fosta soţie”

07 September 2010

Cântăreţul încă îşi iubeşte fosta soţie şi nu ştie de ce au divorţat', scrie Cover Media.

Collins a fost căsătorit de trei ori până acum. El s-a însurat cu cea de a treia soţie a sa, Orianne Cevey, în 1999, dar această relaţie s-a încheiat în ianuarie 2007. Din această căsnicie au rezultat doi copii şi foştii soţi încă păstrează o strânsă relaţie de prietenie.

Phil insistă că ceea ce s-a scris despre viaţa sa amoroasă este fals şi că el încă are sentimente pentru Orianne. Ca să fiu sincer, eu şi Orianne încă ne iubim şi nu ştiu exact de ce am divorţat. Suntem încă prieteni. Orianne are un nou iubit, e chiar căsătorită. Dar dacă are probleme mă sună. Sau când se ceartă cu soţul ei mă sună. Serios, chiar face asta. O viaţă comună nu trebuie abandonată doar pentru că te desparţi de cineva.' a declarat muzicianul pentru ediţia britanică a revistei Hello!', citată de Cover Media.

De asemenea, Phil a infirmat zvonurile potrivit cărora şi-a încheiat relaţia cu cea de a doua sa soţie, Jill, prin intermediul unui fax. El are o fiică împreună cu Jill şi încă doi copii cu prima sa nevastă, Andrea Bertorelli, şi susţine că că este prieten cu toate fostele sale soţii şi că nu plănuieşte să reia legăturile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare