; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Petru Păun și Michaela Prosan

Petru Păun și Michaela Prosan încearcă gustul „Fructului oprit”, noul serial românesc de la Antena 1

20 January 2018

Petru Păun (30 de ani) și Michaela Prosan (25 de ani) au rolurile principale în noua producție românească a Antenei 1, „Fructul oprit'.

Petru Păun, cel care interpretează personajul Alex Iova, a fost ales în urma unui casting care a durat aproape 4 luni și la care s-au prezentat zeci de persoane:

„Retrăiesc cu plăcere amintirea zilei de 14 septembrie 2017. După ce am aflat că am trecut castingul, am realizat că există momente în viață când într-adevăr lucrurile sunt create special pentru tine', a mărturisit acesta.

Și protagonista își aduce aminte cu plăcere de casting.

„Mi s-a zis la un moment dat: . Atunci am realizat că am luat castingul şi am început să simt, cu adevărat, emoțiile. Personajul meu se numește Sonia Baicu Popovici. O fată de 26 de ani,  rafinată și modernă, care știe să își pună în valoare frumusețea'.

Și pentru că distribuția este plină de actori celebrii, Michaela e fericită că are de unde învăța.

„Când eram studentă la UNATC, auzeam des vorba asta: , important este să ai de la cine. Mă bucur că lucrez cu oameni care au ani de experiență.'

Alături de cei doi vor mai face parte din distribuție actori precum: Carmen Tănase, Virgina Rogin, Alina Pușcaș, Marian Râlea sau Adrian Titieni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare