Petru Buiuca este în pregătiri intense pentru inaugurarea unui spaţiu concept care îi poartă semnătura.
“Noua locaţie reprezintă visul meu de când am câştigat MasterChef. Înseamnă o locaţie sub forma unui Atelier Culinar. Este un concept liber, în care eu gătesc, iar oamenii vor degusta, vor interacţiona şi pur si simplu se vor relaxa. Gata cu mirosuri grele, cu treburi de făcut. Este, dacă pot să o spun aşa, o locaţie în care se va folosi terapia culinară. Vii, vezi, întrebi, mănânci, vorbeşti cu prietenii, cunoşti oameni noi, găteşti dacă ai chef. Un fel de club pentru pasionaţi.”
Petru mai povesteşte că Atelierul Culinar va avea un program special şi va fi deschis de câte ori el se va afla în ţara: “Când sunt aici, va fi deschis. Când voi fi plecat, va fi închis. Eu întâmpin oamenii, eu vorbesc cu ei, eu fac experimentele culinare. Vreau să interacţionez la maximum. Se va intra doar cu rezervare nominală. Vorbim de o capacitate de maximum 12 locuri.”