; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Petru Buiuca, câştigătorul MasterChef, a pariat pe el în finală

11 June 2012

Petru Buiuca (24 de ani) a fost ales primul MasterChef al României în ultima ediţie a show-ului culinar de la Pro TV, pe 6 iunie. După 13 ediţii intense, Petru spune că merita să câştige cei 50.000 de euro.

La ultimele patru probe pe care le-a trecut în finală, Petru Buiuca (24 de ani) nu a avut susţinători: grupul de la balcon (format din concurenţii eliminaţi de-a lungul emisiunii) striga, aproape la unison, „Mimi!' şi „Alex!'.

Asta nu l-a surprins („concursul a fost greu, nu l-am considerat niciodată un loc în care să vii să te distrezi, să îţi faci prietenii') şi nu l-a descurajat, drept dovadă că juriul format din Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu l-a desemnat marele câştigător. Ceea ce ar fi făcut şi el în locul lor, admite zâmbind tânărul.

Petru – care lucrează ca office manager la un birou de arhitectură din Bucureşti – a sperat de la început că va câştiga: „Îmi era imposibil să intru într-o competiţie fără să mă gândesc şi la asta. Dar aşa sunt eu. Mai altfel :)'.

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare