; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Petru Buiuca a făcut ce a promis: s-a tatuat!

17 June 2012

Câştigătorul “MasterChef”, Petru Buiucă, şi-a tatuat pe încheietura mâinii stângi numărul de înscriere în concurs, stilizat, cu cifra 1 în formă de furculiţă, informează Pro TV, citat de Mediafax.

Petru Buiuca, cel care a plecat acasă cu 50.000 de euro în buzunar, promitea la începutul concursului că, dacă va fi numit câştigător, se va tatua şi îşi va face nu orice tatuaj, ci unul care să reprezinte fie sigla emisiunii, fie numărul de înscriere în concurs.

Petru şi-a respectat promisiunea şi şi-a tatuat pe încheietura mâinii stângi numărul de înscriere în concurs. Petru şi-a arătat tatuajul în platoul emisiunii “Happy Hour”, ediţia de vineri, de la Pro TV.

“Aşa cum am promis, mi-am făcut tatuajul! Şi toţi au reuşit să îl vadă live, la Măruţă”, spune Petru încântat.

“Nu este un tatuaj de show, este un legământ cu mine însumi. Am ales să îl fac, deşi cam toată lumea îmi spunea că nu trebuie, mă simt foarte fericit. Îmi place să mă ţin de promisiuni, pentru că simt că face parte din mine şi pentru că îmi va aduce aminte toată viaţa că am câştigat atunci când toţi credeau altceva. Tatuajul îmi va aminti că eu sunt primul MasterChef al României, eu voi şti toată viaţa că sunt o persoană simplă şi pasionată de gătit şi, nu în ultimul rând, tuturor celor care au speranţe li se va spune, sper eu, să creadă! Să viseze!”, a mai spus Petru.

Citește și:

Petru Buiuca, câştigătorul MasterChef, a pariat pe el în finală

Petru Buiuca e primul „MasterChef' al României!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare