Homepage  / Vedete româneşti

Petrecere de pomină pentru Ileana Badiu, la 50 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Berecleanu

Petrecere de pomină pentru Ileana Badiu, la 50 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Berecleanu
24

de Cătălina Matei,

Pe 11 august, Ileana Badiu a schimbat prefixul, iar la petrecerea sa prin care și-a sărbătorit cei 50 de ani împliniți a participat și Andreea Berecleanu, cele două fiind rude prin alianță.

O prezență notabilă în showbiz-ul românesc, Ileana Badiu a împlinit 50 de ani pe 11 august, iar familia și prietenii apropiați au sărbătorit-o la o petrecere de pomină. Printre invitați, s-a regăsit și Andreea Berecleanu, cele două fiind nu doar prietene bune ci și rude prin alianță. Ileana este căsătorită cu verișorul Andreei, medicul Cătălin Badiu.

Știți, ne cam facem de cap! Ne bucurăm mult de aceste momente, râdem, petrecem, dansăm până dimineaţa! Şi da, rând pe rând, facem 50! Noi, cei mai tineri! Avem deja în gaşca noastră şi mulţi aniversaţi de peste 50! Dar pentru noi vârsta chiar e un număr! Nu ne uităm des în oglindă, dar ştiu că ne planificăm piesele în playlist pentru următoarea ocazie!

Azi e ziua Ilenei, am cântat-o şi dansat-o toată noaptea! Cea mai frumoasă femeie este cea fericită, nu ştiu cine a spus, dar bine a spus-o! Aşa e Ileana! Iubeşte din tot sufletul, este iubită, trăieşte din plin fiecare clipă şi dăruieşte! A fost multă distracţie aseară dar şi emoţie! Una din petrecerile memorabile, exact ca în fiecare an! La mulţi ani, fată frumoasă!”, i-a transmis Andreea Berecleanu soției verișorului său prin intermediul unei postări pe Instagram.

După cum se vede din imaginile posta de vedeta Prima TV, aceasta a fost însoțită la petrecerea Ilenei Badiu atât de soțul său, medicul Constantin Stan, cât și de copiii săi din prima căsnicie, Eva și Petru.

Andreea-Berecleanu-zi-de-nastere-Ileana-Badiu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Andreea Berecleanu, o vară de neuitat: a fost nașă în Grecia și a mers în vacanță în Franța

Vara aceasta a fost una plină de venimente speciale pentru Andreea Berecleanu și familia sa. În urmă cu o lună, prezentatoarea știrilor de la Prima TV și soțul său au fost nași de cununie pentru Anca Lungu și afaceristul Harry Arampatzis. Cei doi s-au cununat religios pe 10 iulie, într-o biserică din Halkidiki, Grecia fiind cea de-a treia casă acum pentru fosta prezentatoare de știri, care s-a stabilit la Nisa de mulți ani.

Totodată, Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan sunt și nașii de botez ai lui Georgios Alexander, băiețelul pe care Anca Lungu și actualul ei soț îl au împreună.

Și, la fel ca toți invitații, și nașii și-au ales ținute albe, în ton cu ale mirilor. De altfel, Andreea Berecleanu a postat atunci pe contul său de Instagram mai multe imagini emoționante de la fericitul eveniment.

Fericirea are chipul ei. Emoţia are chipul lui. Anca şi Harry, dragii noştri prieteni, începând de ieri, şi iubiţi fini. Bucuroşi, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoţit paşii la altar, în prezenţa familiei şi prietenilor apropiaţi, apoi am dansat şi ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcaţi toţi în alb, aşa cum ne-a rugat Ancuţa.

Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei şi a lui Harry, pentru că ştiu că aţi însoţit-o că telespectatori atât în viaţa ei profesională, cât şi personală. Noi, că naşi, le vom fi alături necondiţionat în fiecare moment al vieţii de familie, la fel cum am făcut-o şi până acum! Cu dragoste, Andreea şi Constantin”, a scris prezentatoarea știrilor de la Prima TV în dreptul fotografiilor postate.

Anca Lungu cununie religioasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 24

După nunta din Grecia, Andreea Berecleanu și soțul său au ajuns în Franța, unde și-au petrecut vacanța.

Mai împliniţi cu 2 kg de la tot felul de pofte, mai tonifiaţi cam tot cu 2 de muşchi de la cât am mers pe jos, mai ozonaţi de la păduri, copaci, măslini, platani, viţa de vie…mai relaxaţi de la sunetul permanent al cicadelor, pentru unii zgomot, pentru noi deja o obişnuinţă. Am schimbat cicadele de Grecia, cu cele din sudul Franţei. Un concediu dinamic, cum ne e felul, dar fără reguli, fără program prestabilit, fără nicio presiune. Aşa suntem noi doi, la fel”, scria Andreea Berecleanu într-o altă postare pe instagram, după ce s-a întors din vacanță.

Andreea-Berecleanu-vacanta-FrantaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 24

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton