; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avenida Brasil   Carminha

Peste trei zile, “Avenida Brasil” aduce Acasă suspans, acțiune și dragoste

10 December 2015

Începând de luni, 14 decembrie, serialul brazilian fenomen care a cucerit o întreagă lume, Avenida Brasil', vine Acasă. Telespectatorii vor putea urmări o telenovelă dinamică, modernă, care arată cum ambiția severă și cruzimea indusă pot schimba destinul unei tinere fete și o conduc spre răzbunare. Serialul urmărește povestea dramatică a Ritei, o tânără care luptă să-și recupereze o parte din viața pe care mama ei vitregă, Carminha, i-a luat-o pe când ea era doar un copil.

Avenida Brasil - Carminha

Carminha (Adriana Esteves) este personajul negativ din Avenida Brasil'. Casatorită cu Genesio, ea este în același timp și amanta lui Max. Extrem de rece si ambițioasă, Carminha face tot posibilul să obțină ceea ce-și dorește. După ce soțul ei moare și rămâne văduvă, reușește să o alunge din calea ei pe fiica sa vitregă, Rita, pe care o abandonează într-o groapă de gunoi și se căsătorește cu Jorge Tufao, un jucător de fotbal celebru. Cu un caracter machiavelic, femeia aranjează căsătoria amantului său, Max, cu Ivana, sora actualului său soț.

Carminha e rea, e foarte rea. Sunt absolut încântată că am avut norocul să primesc un asemenea cadou, o asemenea invitație. E o responsabilitate foarte mare. Personajul reprezintă o mare provocare. E foarte complexă, a fost o provocare să corespund inteligenței cu care a fost scris personajul. A trebuit să fiu foarte atentă. Îmi doresc mult să urmăriți Avenida Brasil'. Sunt convinsă că o să vă placă la fel de mult pe cât îmi place mie', a spus Adriana Esteves despre personajul pe care-l interpretează în serialul Avenida Brasil'.

În numai trei zile, de luni până vineri, de la ora 20.00 la 22.00, românii vor urmări povestea plină de suspans, acțiune și dragoste a serialului Avenida Brasil'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare