; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

OMG, e decembrie! KV

Perioada sărbătorilor aduce noutăți în grila de programe Discovery Channel, TLC și Eurosport. Ce vor difuza posturile

16 December 2019

Perioada sărbătorilor aduce noutăți în grila de programe Discovery Channel, TLC și Eurosport. Astfel, pe lângă episoade noi ale unor serii emblematice, telespectatorii se vor putea bucura și de conținutul Great White Christmas, o serie de documentare despre rechinii albi, difuzată pe Discovery Channel pe parcursul a zece zile, între 17 și 28 decembrie. Pe TLC, maratonul OMG, e decembrie! spune cele mai emoționante povești ale unor pacienți aflați în condiții medicale extreme. Tot în această perioadă, fanii înfocați ai sportului se pot bucura de competiții sportive de top, precum Premier League și FA Cup, pe Eurosport.

 

Emisiunile din cadrul Great White Christmas de pe Discovery Channel le oferă telespectatorilor un altfel de conținut de sărbători, cu povești fascinante despre marii rechini albi:

 

 • De 30 de ani printre rechini (17 decembrie, ora 00:00)

Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

 

 • Naufragiați printre rechini (18 decembrie, ora 00:00)

Paul de Gelder și James Glancy sar dintr-un avion aflat la 10.000m înălțime, ca să afle cum e să se prăbușească într-una din zonele cele mai izolate și mai pline de rechini din lume.

 

 • Guadalupe: Zona ucigașă (19 decembrie, ora 00:00)

În Guadalupe, mari rechini albi dotați timp de 18 ore cu camere de filmat, într-un proiect fără precedent, ne arată zonele lor secrete de vânătoare și tehnicile cu care își prind prada.

 

 • Întoarcerea marelui rechin alb (20 decembrie, ora 00:00)

Încercăm să aflăm de ce marii rechini albi au dat o serie de atacuri cu maximă precizie, pe aceeași plajă, în aceeași lună, la intervale de doi ani.

 

 • Povestea marelui rechin alb (21 decembrie, ora 00:00)

Cercetătorii nu deţin date exacte despre populaţia de mari rechini albi ai lumii şi obiceiurile lor de împerechere sau hrănire. Noi informaţii despre aceşti vânători misterioşi.

 

 • Marele rechin alb – un criminal în serie (24 decembrie, ora 00:00)

Explorăm misterul de pe Plaja Surf din California, unde acelaşi mare rechin alb pare să se întoarcă să ucidă din doi în doi ani, aproape în aceeaşi zi. De ce se tot întoarce aici?

 

 • Întoarcerea marelui rechin mako (25 decembrie, ora 00:00)

Keith Poe, care montează dispozitive de urmărire rechinilor, și Greg Stuntz și Matt Ajemain, biologi marini, folosesc tehnologii performante ca să studieze un rechin mako uriaș.

 

 • Insula rechinilor: Frați de sânge (26 decembrie, ora 00:00)

O echipă de exploratori se aventurează pe Insula Fălcilor, în largul coastelor Australiei de Vest, ca să afle dacă doi mari rechini albi recunosc și preferă compania unei rude de sânge.

 

 • Phelps contra rechinilor (27 decembrie, ora 00:00)

Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci, ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

 

 • Bear Grylls printre rechini (28 decembrie, ora 00:00)

Bear Grylls a supravieţuit în medii extreme diverse. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

 

Perioada sărbătorilor marchează noi premiere sau redifuzări și pentru grila de programe TLC. Telespectatorii vor putea urmări o serie de emisiuni cu povești medicale incredibile, parte a maratonului OMG, e decembrie!

 

 • Cazuri medicale şocante – urmărește călătoriile emoționante ale pacienților în încercarea de a trata condiții medicale rare (în fiecare seară, de luni până vineri).

 

 • Dermatologie de top – Sandra Lee, medic dermatolog de top, pune diagnosticul și tratează afecțiuni ale pielii, precum și chisturi inestetice ale pacienților săi (în fiecare seară).

 

 • SOS, am probleme de piele! – la clinica dermatologului Emma Craythorne, protagonista emisiunii, se tratează afecțiuni neobișnuite, extreme și, în unele cazuri, chiar epuizante pentru pacienți (13 decembrie, 20 decembrie și 26 decembrie, ora 23:00).

 

 • Cu mireasa la Urgență – pune în prim plan povești uimitoare despre planuri de nuntă care au fost date peste cap din cauza unor mistere și cazuri medicale șocante (24 decembrie, între 21:00 și 00:00).

 

 • Monştrii din corpul uman – emisiune în care sunt prezentate relatările șocante ale persoanelor care au suferit infecții parazitare de coșmar (în fiecare seară, între 00:00 și 01:00).

 

În Premier League, perioada sărbătorilor înseamnă un maraton de fotbal. Tradiționalele etape de Boxing Day (26 decembrie) și Anul Nou nu lipsesc nici de data aceasta. Mai mult, fiecare etapă aduce cel puțin un meci extrem de interesant în economia campionatului, între marile echipe ale Angliei. Eurosport transmite 23 de meciuri din Premier League, între 16 decembrie și 2 ianuarie, iar Cupa Angliei își desfășoară turul al treilea în weekendul imediat următor, între 3 și 5 ianuarie, meciurile fiind, de asemenea, transmise pe Eurosport 1. 

 

 

 • Premier League, Etapa 18: 21-22 decembrie

 

Manchester City v Leicester City – 21 decembrie, ora 19:30

Tottenham v Chelsea – 22 decembrie, ora 18:30

 

 

 • Premier League, Etapa 19: 26-27 decembrie

 

Leicester City v Liverpool – 26 decembrie, ora 22:00

 

 

 • Premier League, Etapa 20: 28-29 decembrie

 

Arsenal v Chelsea – 29 decembrie, ora 16:00

 

 

 • Premier League, Etapa 21: 1-2 ianuarie

 

Arsenal v Manchester United – 1 ianuarie, ora 22:00

 

 • FA Cup, Turul 3: 3-5 ianuarie (meciurile urmează să fie comunicate)

Imediat după sărbători, 24 de echipe reprezentând 24 de țări se vor lupta pentru victorie într-un sistem nou ce include grupe și o fază eliminatorie la ATP Cup, competiția de tenis masculin. Ediția inaugurală are loc între 3 și 12 ianuarie 2020, în trei orașe australiene: Brisbane, Perth și Sydney și va putea fi urmărită în exclusivitate pe Eurosport. De asemenea, Australian Open, primul turneu de tenis de Grand Slam al anului, care se desfășoară la Melbourne între 20 ianuarie și 2 februarie 2020, va fi difuzat în exclusivitate de Eurosport.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare