; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te pui cu blondele pepe

Pepe vine cu fetiţa la “Te pui cu blondele?”

12 February 2014

Te pui cu blondele pepePepe, Lora şi Denis Şerban sunt vedetele ediţiei de astăzi a show-ului “Te pui cu blondele?”.

Diseară, de la ora 20.30, la Antena 1, blondele lui Dan Negru îl vor provoca pe Pepe să-i facă o declaraţie de dragoste soţiei sale.

Cu florile în mână, cu privirea la cameră, Pepe a început să-şi declare dragostea faţă de Raluca, timp în care, prin spatele său, Dan Negru venea în braţe cu fiica lui Pepe, însoţit fiind, de soţia artistului. Mare i-a fost mirarea lui Pepe atunci când le-a văzut: „Ce surpriză! Măi, Dane, voi sunteţi nebuni? Doamne, la asta chiar nu mă aşteptam!', a mărturisit Pepe, moment în care fiica sa, Maria, a sărit în braţele tatălui său.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?', diseară, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, veţi afla prin ce alte provocări au mai fost nevoiţi să treacă invitaţii lui Dan Negru din această săptămână.

Denis Ştefan, dezvăluiri de senzaţie

Una dintre blondele din emisiune, de profesie avocat, i-a declarat război lui Denis Ştefan şi l-a provocat să vină la pupitru în locul ei. Actorul a intrat în jocul concurentei şi s-a alăturat celorlalte şase blonde din rând. Astfel, Denis Ştefan a fost nevoit să răspundă la o întrebare de cultură generală pe care blonda i-a adresat-o. Alături de răspunsul corect, Denis Ştefan a mai mărturisit faptul că a urmat cursurile unei facultăţi de renume din Bucureşti, dar la care nu a reuşit să mai dea examenul de licenţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare