; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Pepe, vacanță cu fiicele și noua iubită! Cum au fost surprinși și ce destinație au ales

08 July 2021

Pepe nu pierde timpul! Deși nu și-a asumat public relația cu noua sa parteneră, artistul a hotărât să plece în vacanță cu ea și, mai mult, să le ia și pe fetițele sale din fosta căsnicie cu Raluca Pastramă.

La scurt timp după ce au terminat școala și grădinița, Pepe a decis să își răsfețe fiicele cu o vacanță de poveste. Însă artistul nu a dorit să își lase iubita singură acasă așa că a luat-o și pe ea, semn că relația dintre cei doi devine serioasă. 

Disneyland Paris este destinația aleasă de Pepe pentru fiicele și iubita sa, Yasmine. Într-un cadru de poveste putem observa din postările sale în mediul online că Maria și Rosa se înțeleg de minune cu noua parteneră a tatălui lor și nu au probleme cu faptul că acesta și-a refăcut viața după divorțul de cea care le-a dat viață. 

 Vezi galeria foto >

Excursia este un semn că relația dintre Pepe și Yasmine începe să devină destul de serioasă, întrucât fiicele sale deja petrec timp cu ea. Despre Yasmine, Pepe nu a dorit să ofere multe detalii în spațiul public, mărturisit că relația lor este încă la început:

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație, pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare