Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, ultimele detalii despre nunta cu Yasmine Pascu. Meniul nu este stabilit, iar atmosfera va fi întreținută de cei mai în vogă artiști

Pepe, ultimele detalii despre nunta cu Yasmine Pascu. Meniul nu este stabilit, iar atmosfera va fi întreținută de cei mai în vogă artiști
11

de Cristina Țapu,

Pepe și Yasmine Pascu se vor căsători religios și vor face nunta pe 7 iunie, chiar de ziua de naștere a fiului lor. Emoțiile sunt la cote înalte, însă mirele este convins că evenimentul va fi unul de neuitat atât pentru el și partenera sa de viață, cât și pentru cei prezenți. Iată ultimele detalii despre nunta fastuoasă la care vor participa aproximativ 300 de persoane!

Ultimele detalii despre nunta lui Pepe și a Yasminei Pascu

Pepe și Yasmine Pascu își doresc o nuntă deosebită, cu un concept inovator, diferit de cel al nunților tradiționale. Evenimentul lor va fi lipsit de pauze de masă și momente plictisitoare, evitând astfel tradițiile obositoare.

În schimb, va oferi o atmosferă plină de veselie. Invitații vor avea parte de o experiență unică, cu un meniu variat din care pot alege liber, fără a fi restricționați de un meniu fix, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

pepe 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Avem emoții, normal. Este totul superbine organizat, avem încredere că o să iasă un supereveniment și toată lumea vine să se distreze. Da (n.r. – este totul pus la punct). Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite. De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă”, a povestit artistul.

Atmosfera va fi întreținută de către cei mai apreciați artiști ai momentului, așadar îndrăgita Theo Rose nu va lipsi de la nunta artistului. În plus, Pepe a dezvăluit că fiicele sale, rezultate din mariajul cu Raluca Pastramă, se vor număra printre invitații serii. Cât despre nașii cuplului, aceștia vor fi chiar fratele artistului și cumanta acestuia.

„E un program artistic foarte bine definit, chiar dacă printre invitați sunt mai mulți artiști decât sunt pe scenă. Pe scenă probabil sunt șapte, opt, zece artiști adunați. E normal, cât poți să faci de la 7-8 seara, până la 5 dimineața?! Fiecare are câte 45 de minute, o oră. Sunt foarte mulți, de la dansatori, Nea Mărin cu tot alaiul, până la Theo Rose sau L.A, Johnny Romano. Vin toți, mă!”, a declarat Pepe, conform Cancan.

Pepe este cu 15 ani mai mare decât soția sa

Între Pepe și soția acestuia, Yasmine Ody există o diferență de vârstă de 15 ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor. Artistul consideră că vârsta este doar un număr și nu este relvantă atunci când este vorba despre compatibilitatea dintre două persoane.

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine, care este make-up artist. Artisul a divorțat de Raluca Pascu după opt ani de căsnicie, dar au menținut legătura, mai ales că au două fetițe superbe împreună. Pepe mărturisea după divorțul de Raluca Pascu că vrea să-și refacă viața, iar asta s-a și întâmplat, iar acum e foarte fericit.

Sursă foto: Instagram Pepe

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton