; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Pepe, suspendat în aer în finala “Te cunosc de undeva!”

11 May 2013

Cunoscut pentru lejeritatea cu care a intrat în fiecare rol pe care i l-a adus ruleta transforming show-ului, finala a reuşit sã îi dea mari bãtãi de cap lui Pepe. Interpretând melodia „Mary Poppins', a Juliei Andrews, artistul a fost nevoit sã coboare de la o înãlţime considerabilã, susţinut doar de o cordelinã. Totul sub stricta supraveghere a unei echipe de alpinişti.

Cum s-a descurcat rãmâne de vãzut sâmbãta aceasta, de la 20:30, în marea finalã „Te cunosc de undeva!', numai la Antena 1! Tot atunci, telespectatorii vor putea afla şi cine este marele câştigãtor al celui de-al treilea sezon al transforming show-ului.

Rona, Pepe, Simona şi Şerban sunt cei care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul celor 12 ediţii, pentru marea finalã de sâmbãtã, ruleta pregãtindu-le un adevãrat spectacol: Louis Armstrong, Julie Andrews, Catherine Zeta-Jones şi John Travolta vor strãluci pe scena transforming show-ului.

Alãturi de ei, şi ceilalţi patru concurenţi vor avea parte de momente spectaculoase: Jo va intra în pielea lui Dan Bittman, Sonny Flame va interpreta rolul lui Iuliu Merca (Semnal M), Andrei îi va da viaţã lui Cristi Enache de la Direcţia 5, iar Anda Adam va avea parte de o transformare de zile mari, aducându-l în faţa juriului pe Cristi Minculescu.

Cine va fi marele câştigător al acestui sezon, telespctatorii vor afla urmărind sâmbătă, de la 20.30, marea finală a celui de-al treilea sezon „Te cunosc de undeva!', la Antena 1.

ga4293tcdu3-finala220313

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare