Homepage  / Vedete româneşti

Pepe a fost surprins de ce a găsit în plicuri, după nuntă. „Nu a fost cu dar”

Pepe a fost surprins de ce a găsit în plicuri, după nuntă. „Nu a fost cu dar”
13

de Roxana Mirea,

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios pe 7 iunie, chiar de ziua de naștere a fiului lor. După frumosul eveniment, artistul a oferit detalii surprinzătoare despre cum s-au desfășurat lucrurile. Deși nunta lui și a soției sale a fost fără dar de nuntă, Pepe a fost surprins când a deschis plicurile.  

Pepe și Yasmine Ody au făcut nuntă fără dar 

Pepe și Yasmine s-au căsătorit religios pe 7 iunie, chiar în ziua în care fiul lor a împlinit 2 ani, astfel că invitații au avut dublu motiv pentru a petrece până în zori. Ceremonia și petrecerea au avut loc la un centru de evenimente exclusivist de pe malul lacului Cernica. La eveniment, s-au adunat sute de invitați, inclusiv numeroase vedete din showbizul autohton. 

După eveniment, Pepe, în vârstă de 44 de ani, a oferit detalii despre nuntă și a dezvăluit că, deși evenimentul a fost fără dar, unii invitați nu au ținut cont și au adus plicurile cu bani.  

Pentru mine nu a fost deloc (n.r. – stresat cu nunta). Am fugit de tot ce ne stresa. Știam de la început ce ne-ar fi stresat. Ne-ar fi stresat valsul mirilor să stăm să repetăm. (…) Ne-ar fi stresat tot, dacă ar fi să o luăm așa, dar acum cred că trebuie să mă felicit pe mine că am avut încredere, că am știut ce vreau. (…) Eu am venit cu ideea că am vrut să fie cu bufet și poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, poate vrea să mănânce pizza și mi-a zis cum să mănânce lumea pizza? Șaorma la 3 dimineața pentru că mulți pleacă de la evenimente și se duc pe la colț și am zis să le avem pe toate. A fost un șaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început. (…) Doar aperitivul a fost adus la masă. Nu a fost cu dar. Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro. 

pepe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Vedetele prezente la nunta lui Pepe și marii absenți 

Theo Rose, Liviu Vârciu, Romică Țociu și Barbara Isasi au fost doar câteva dintre vedetele care au animat nunta lui Pepe. Printre invitați s-au numărat și Mihai Petre, Mirela Vaida, Kamara, Oana Roman, Cosmin Natanticu, Nea Mărin, Bursucu, Ramona Olaru (care a prins și buchetul), Marcel Pavel, Lora și Cătălin Măruță. 

La nunta latino loverului cu Yasemine Ody, Andra, fosta nașă, a fost absentă. Artista și Cătălin Măruță au fost nași la cea de-a doua căsătorie a lui Pepe cu Raluca Pastramă. Pepe a rămas în relații bune cu familia Măruță după ce mariajul său cu Raluca a ajuns la final. 

Cu toate acestea, la cea de-a treia nuntă a lui Pepe, Andra nu a putut fi prezentă, deoarece avea un concert lângă Târgu-Jiu. În timp ce soțul ei și fiul lor, David, au reprezentat familia la nuntă, Andra a făcut un spectacol de excepție la Rovinari. 

Printre marii absenți s-au numărat și Alina Pușcaș, colega lui de prezentare a lui Pepe de la „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea. 

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton