; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_120215_TCDU7 Ed3_0033

Pepe și tatăl Oanei Sîrbu vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

26 February 2015

Scena transformărilor de la Te cunosc de undeva!' a pregătit pentru sâmbătă, 28 februarie, noi personaje.

[Not a valid template]

Lidia Buble se va transforma în Aura Urziceanu, și va interpreta una dintre cele mai frumoase piese ale acesteia, Mai rămâi și nu pleca, iubirea mea!'. Denisa și Raluca Tănase, de la Bambi, vor deveni pentru o seară Cheeky Girls, Oana Sîrbu va interpreta un superb cântec de dragoste spaniol transformată în Rosana, iar Liviu Vârciu va fi pentru o seară neobositul Adrian Enache.

La rându-i, Liviu Vârciu a fost obiect de studiu timp de o săptămână pentru Daniel Iordăchioae, care-l va imita sâmbătă seara, la Antena 1. Alina Eremia va face show în rolul spectaculoasei Katy Perry, iar Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor încinge un Gangnam Syle', pe post de PSY și MC Hammer. Sâmbătă va fi seara travestiurilor pentru Cezar Ouatu. El se urca pe tocuri și va purta costumul popular caracteristic zonei Sălajului, ca să o imite pe Sava Negrean Brudașcu.

Pepe va fi primul invitat special al serii. El va veni la Jackpot pentru Liviu Vârciu. Cei doi vor trebui să semene ca două picături de apă și să cânte cel mai recent hit al lui Pepe, Da sau nu'.

Celălalt invitat special al serii va fi Romulus Sîrbu, cunoscut actor de pantomimă la Teatrul Constantin Tănase', și tatăl Oanei Sîrbu. Cei doi, tată și fiică, vor crea un moment special, la Portret de familie', când vor fi, pe scena de la Te cunosc de undeva!', Gică Petrescu și Romică, pe acordurile celebrei piese Du-mă acasă, măi, tramvai'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare