; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe şi Oana Zăvoranu se pun cu blondele

16 February 2011

PepeÎn săptămâna dragostei, la o ediţie de colecţie „Te pui cu blondele', Dan Negru a invitat unul dintre cele mai longevive şi interesante cupluri din showbiz. Pe 16 februarie, de la 20.20,  Oana Zăvoranu şi Pepe se pun cu blondele.

Sezonul de colecţie „Te pui cu blondele?' continuă săptămâna aceasta la Antena 1 cu o ediţie dedicată dragostei. Între Valentines Day şi Dragobete, Dan Negru sărbătoreşte dragostea cu o ediţie specială: invitaţii formează o pereche, intrebarile sunt din sfera dragostei, a vieţii de cuplu, a sărbătorilor închinate lui Eros.

În timpul emisiunii, provocată să spună care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste primită de la soţul ei, Oana Zăvoranu a mărturisit că cea mai frumoasa declaraţie a fost cererea în căsătorie. În mod surprinzător,  Pepe nu i-a propus Oanei să fie soţia lui nici pe o insulă exotică, nici cântându-i sub balcon, nici la o cina romantincă, ci printr-un… sms. Mai mult decât atât, când Pepe i-a scris sms-ul, Oana dormea.

Cum au răspuns cei doi întrebărilor puse de Dan Negru şi cum s-au descurcat în lupta cu blondele, telespectatorii vor putea urmări mâine seara, de la 20.20, pe Antena1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare