; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe şi Liviu Vârciu, duet la “Roata norocului”

22 June 2012

Vineri, 22 iunie, de la ora 20.00, show-ul Roata norocului' are un invitat special. Concurentul vedetă al celei de-a treia ediţii a emisiunii este Pepe, venit să-şi provoace şansa pentru o cauză nobilă, câştigurile obţinute urmând să fie oferite copiilor de la Centrul Sfântul Andrei' din Piteşti.

Îl aştept pe Pepe de vreo doi ani, să vină într-o emisiune şi eu să fiu moderator', a declarat prezentatorul show-ului.

Liviu Vârciu l-a invitat pe Pepe, alături de band-ul Lipscani, să interpreteze împreună o piesă celebră din repertoriul românesc, iar acesta s-a conformat stârnind aplauzele celor prezenţi. Pepe şi-a răsfăţat gazda cu un cadou muzical, interpretându-i melodia preferată, O femeie cât o sută'.

Situaţiile amuzante s-au succedat şi în această ediţie, una dintre ele fiind pedeapsa' aplicată lui Pepe.

Să nu mă pui să fac dragoste cu tine, că nu vreau!',  a declarat Pepe în aşteptarea poruncii.

Pe lângă câştigurile obţinute pe parcursul concursului, concurentele Elena Grigoraş, din Botoşani, şi Mihaela Vântu, din Corabia, s-au distrat de minune cu fraţii' Pepe şi Liviu, şi au râs cu lacrimi atunci când Pepe a fost nevoit să-şi ducă la îndeplinire pedeapsa'.

Cum a îmblânzit Pepe Roata Norocului', cine şi ce a câştigat sau a pierdut, aflaţi vineri, 22 iunie, de la ora 20.00, urmarind emisiunea prezentată de Liviu Vârciu.

dsc_8375

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare