Homepage  / Vedete româneşti

Pepe și-a mutat fiicele la o altă școală privată. Cât plătește artistul pe fiecare lună. „Știti ce vreți de la viață”

Pepe și-a mutat fiicele la o altă școală privată. Cât plătește artistul pe fiecare lună. „Știti ce vreți de la viață”
12

de Roxana Mirea,

Prima zi de școală înseamnă bucurie, emoții și amintiri de neuitat. Luni, 9 septembrie, Pepe și-a însoțit fiicele, pe Rosa și Maria, în prima zi de școală. Artistul le-a mutat pe fiicele lui la o altă școală privată din București și este tare mândru de Rosa și Maria. Iată cât este taxa la școala unde învață acum fetele lui Pepe.  

Cât plătește Pepe pentru școala fiicelor lui 

Pepe este un tată mândru. Astăzi, și-a însoțit fiicele în prima zi de școală. Alături de Maria și Rosa a fost și Yasmine, actuala soție a artistului. Pepe a publicat în mediul online o serie de imagini de superbe, alături de un mesaj emoționant, prin care a arătat cât de mândru este de fetele lui. Cu acest prilej, Pepe a dezvăluit că și-a mutat fetele la o altă școală privată din București.  

„Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea la Olga Gudynn International School. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate, sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură!!! Vă iubește tati!!!” a scris Pepe pe Instagram, în dreptul unor imagini cu fiicele lui, dar și cu soția lui, Yasmine. 

Pentru ca fiicele lui să învețe la Olga Gudynn International School, Pepe plătește 1.130 de euro pe lună pentru fiecare. 

Cât plătește Pepe pentru școala fiicelor lui  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Pepe a spus că fetele locuiesc la el 

Pepe a fost căsătorit cu Raluca Patramă și au împreună două fete, pe Rosa și Maria. În anul 2021, artistul și mama fiicelor sale au divorțat, iar apoi el a început o frumoasă poveste de dragoste cu Yamine OdyPepe și Yasmine s-au căsătorit și au împreună un băiețel, pe Pepe jr.  

După divorț, fetele au rămas la mama lor, dar acum locuiesc cu Pepe. Artistul a spus că Maria și Rosa merg doar în vizită la Raluca.  

Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe jr, Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect”, a explicat Pepe, într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!. 

Pepe și Yasmine Ody au făcut nuntă fără dar  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton