; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe 1

FOTO. Pepe, sexy și tatuat, la “Te cunosc de undeva!”

13 November 2013

Pepe face o transformare memorabilă diseară, la Te cunosc de undeva' emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania , când va fi Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, unul dintre cei mai atractivi și plini de magnetism barbați din show-biz-ul tuturor timpurilor.

[Not a valid template]

A cântat impecabil, precum Dave,  a umplut scena, așa cum face Dave, și i-a imitat acestuia aproape perfect mișcările.

La finalul momentului artistic, colegii l-au felicitat, la rîndul lor, dar la modul… ironic. Felicitări, domnu Cezar Ouatu!', i-a spus, de exemplu, Andreea Bănică.

În schimb, jurata Andreea Bălan a remarcat faptul că Pepe este foarte sexy și îl întreabă câte tatuaje are. Am șase tatuaje și încă unul ascuns', a răspuns el.

Dacă Pepe își arată tatuajul ascuns vedeți astăzi, 13 noiembrie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!', la Antena 1.

Maria Buză a sărit să-l bată pe Cosmin Seleși

[Not a valid template]

Supărată pentru că a pus la îndoială faptul că va fi foarte frumoasă, romantică și sexy diseară, la Te cunosc de undeva', precum Andreea Bănică în videoclipul piesei În lipsa ta', Maria Buză a vrut să-l pocnească pe Cosmin Seleși.

Vă rog frumos, opriți puțin camera, că am ceva să discut cu domnul!', a strigat ea către cameraman, s-a ridicat brusc de scaun și s-a aplecat spre Cosmin, să-l plesnească. S-a calmat rapid când prezentatorul a încercat să o îmbuneze cu întrebarea: Cu ce vei străluci în această seară?' Cu talentul meu, pur și simplu', a răspuns, toată un zâmbet.

Și a strălucit pe post de Andreea Bănică atât de tare, încât juratul Temișan a exclamat, la final: Ai cântat de m-ai dat pe spate!' Încântată de reacția acestuia, Maria s-a aruncat de-a dreptul pe patul de pe scenă și, din așternuturile răvășite, a început să cânte pentru Temișan.

Anda Adam se transformă într-un mic vârcolac

[Not a valid template]

Extrem de rar se întâmplă ca, după o transformare la Te cunosc de undeva', Ozana Barabancea să se ridice de la masa juriului și, cu lacrimi în ochi, să urce pe scenă ca să îmbrățișeze concurentul care a realizat-o. Una dintre aceste rare ocazii se întâmplă în această seară, când Anda Adam se transformă în James Brown.

Gândește-te că te biciuiește cineva în timpul ăsta și ai o durere fizică. Și că țipi și te doare. Trebuie să obosești după piesa asta (n.n. Its a Mans, Mans World), să te ia amețeala', i-a recomandat Andrei Aradits, la antrenamente. Amețeala nu a luat-o, din fericire, chiar dacă rolul a fost unul foarte dificil pentru Anda.

El e un bărbat cu o trăire foarte intensă, într-un stil foarte propriu. Încerc să fiu cât mai aproape de original, să mă zbat, ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni și aș încerca să mă eliberez. Piesa este foarte grea, important e să fie trăită așa cum trebuie, să mă dezlănțui și să fiu un mic vârcolac pe scenă', a explicat ea, înainte de a-și intra în rol.

Jean de la Craiova a amețit juriul

[Not a valid template]

Jean de la Craiova va fi Stevie Wonder și, după spusele juratului Andrei Aradits, este cea mai reușită transformare a lui Jean de până acum.

La repetiții, Jean a cerut ca, orb' fiind, să fie adus în scenă de Alina Pușcaș. Însă coregrafa Furnica a replicat că asta nu se poate, pentru că dacă vine Alina, o să stai cu ochii între sânii ei și o să se vadă că… nu ești orb'.

Pentru ca Jean să fie cât mai credibil în în această postură, Aradits l-a pus să stea cu ochii închiși pe tot parcursul pregătirilor. Iar pe scenă, Jean s-a bălăngănit precum Stevie Wonder tot timpul.

Felul cum s-a transformat în Stevie Wonder și a interpretat hit-ul I just called to say I love you' a făcut-o pe Ozana Barabancea să spună, la final, despre Jean de la Craiova că este un maestru.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare