; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe schimbă scutece numai la nevoie

07 September 2012

Are concerte. O emisiune nouă, la Prima, din 17 septembrie, Naţiune, te cunosc!'. Şi mai are şi o fetiţă de numai câteva săptămâni, Maria. Cum face Pepe faţă tuturor schimbărilor din viaţa sa? Cu brio, povesteşte el în revista TVmania' din 10 septembrie.

Important în viaţă e să-ţi faci timp pentru toate lucrurile importante pentru tine', mărturiseşte Pepe. Aşa că reuşeşte să îşi facă timp pentru toate. Concertele de obicei sunt în weekend, iar emisiunea îmi ocupă una sau două zile pe săptămână. Seara o dedic aproape întotdeauna familiei', spune el.

Însă cântăreţul de 33 de ani, pe care îl putem vedea de luni, 17 septembrie, într-o nouă emisiune de divertisment la Prima TV, recunoaşte că creşterea copilului născut pe 15 august cade aproape exclusiv pe umerii noii sale soţii, Raluca.

În primele luni de viaţă, cei mici au cea mai mare nevoie de mamă, aşa că Raluca este mai implicată în creşterea micuţei Maria. Eu mă bucur când ajung acasă de la concerte sau de la emisiune şi o pot ţine în braţe.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare