; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Pepe pregătește „un proiect extraordinar” pe micul ecran: „Îl merit”

24 July 2015

Vara aceasta (și de abia am trecut de jumătate), Pepe a muncit și s-a distrat din plin : a filmat cel de-al treilea sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă', dar şi un videoclip nou, a fost în vacanţă în Turcia şi şi-a serbat ziua de naştere.

Pepe

'Filmările la <> au decurs perfect. Sper ca totul să fie pe placul publicului. Eu m-am simțit extraordinar de bine alături de colegele mele de prezentare, Alina și Diana, de întreaga echipă. Concurenții sunt extrem de hotărâți în acest sezon'.

Iar sfârșitul verii și toamnă se anunță la fel de promițătoare, a declarat vedeta pentru revista 'TVmania', care apare pe piață luni, 27 iulie.

„Voi lansa, în curând, videoclipul piesei „Dominicana', iar la sfârșitul verii voi anunța un proiect solo. Dar despre asta vom vorbi la momentul potrivit'.

Cât despre un nou proiect TV, Pepe ne-a spus: „Nu pot deocamdată să vorbesc despre asta. E vorba de un proiect surpriză, un proiect extraordinar pe care-l merit!', a declarat cântărețul (36 de ani) pentru 'TVmania'.

Te-ar putea interesa și:

Pepe a lansat piesa Dominicana'

Diana Munteanu, Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta „Splash! Vedete la apă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare