Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, o nouă imagine adorabilă cu fiul lui. Cum arată acum băiatul artistului. „Anul trecut, eram prea mic”

Pepe, o nouă imagine adorabilă cu fiul lui. Cum arată acum băiatul artistului. „Anul trecut, eram prea mic”
10

de Roxana Mirea,

Pepe și-a surprins în mod plăcut fanii atunci când a publicat o nouă imagine cu fiul lui. Pepe Jr. are un an și jumătate, iar cântărețul a transmis că micuțul este pregătit să îl aștepte pe Moș Crăciun, acum că este băiat mare.  

Pepe, o nouă imagine cu fiul lui 

Pepe se poate declara un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă, de care este foarte mândru. El este căsătorit cu Yasmine Pascu, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Pepe Jr. Acum, Pepe a împărtășit o nouă imagine adorabilă cu fiul lui, care are un an și jumătate.  

Fotografia îl prezintă pe micuțul Pepe într-un cadru festiv, aproape de bradul de Crăciun, iar atmosfera plină de bucurie și emoție este evidentă. 

„Anul ăsta o să-l prind pe Moș Crăciun… nu dorm. Anul trecut eram prea mic”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory. 

Pepe, o nouă imagine cu fiul lui  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pepe a mai fost căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe, pe Maria și Rosa. După divorț, Pepe și-a găsit liniștea în brațele lui Yasmine, care l-a făcut tată pentru a treia oară.   

Ce planuri are Pepe de sărbători 

Pepe a declarat că va petrece sărbătorile alături de familia lui. Artistul nu își dorește o vacanță într-o țară exotică, așa cum obișnuiesc alte vedete, ci va pleca pentru câteva zile cu familia la munte. 

Nu doar în ianuarie, chiar și în decembrie mai fugim 2-3 zile pe la munte. Probabil și în ianuarie la fel, poate plecăm și din țară. La căldură nu, facem sărbătorile de iarnă și fugim la noi, undeva unde e zăpadă”, a declarat Pepe la Antena Stars. 

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton