Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, deranjat că numele său este asociat cu cel al fostei soții. Artistul a transmis un mesaj clar: „Lăsați-mă în pace!”

Pepe, deranjat că numele său este asociat cu cel al fostei soții. Artistul a transmis un mesaj clar: „Lăsați-mă în pace!”
8

de Cristina Țapu,

Ionuț Pascu sau Pepe, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, a transmis un mesaj dur prin intermediul paginii sale de Instagram. El a cerut tuturor ca numele său să nu mai fie asociat cu cel al fostei sale soții, Raluca Pastramă.

Pepe, mesaj dur pentru cei care îi asociază numele cu cel al Ralucăi Pastramă

Aflat la cea de-a treia căsătorie, se pare că trecutul romantic al lui Pepe rămâne un subiect fierbinte de discuție.

După o relație de 16 ani cu Oana Zăvoranu, dintre care 5 ani au fost petrecuți în căsătorie, artistul și-a construit o nouă familie cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe. Cu toate acestea, nici a doua căsătorie nu a fost lipsită de dificultăți. Aproximativ acum 4 ani, cei doi au decis să divorțeze, dar să rămână în relații amiabile pentru binele copiilor lor.

pepe-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În prezent, Pepe și-a găsit fericirea alături de Yasmine Ody, care i-a adus în viață un băiețel minunat, Pepe Jr. Pepe este fericit alături de Yasmine și nu dorește ca numele său să mai fie asociat cu cel al fostei sale soții, Raluca Pastramă.

Deranjat de faptul că în continuare sunt scrie articole în care se vorbește despre trecutul său, Pepe a transmis pe pagina personală de Tik-Tok un mesaj cât se poate de clar.

„Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat – nu au depus actele – sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a fost mesajul pe care Pepe l-a transmis pe contul personal de Tik- Tok și pe Instagram.

Pepe s-a căsătorit pentru a treia oară în primăvara anului 2022

Între Pepe și soția acestuia, Yasmine Ody există o diferență de vârstă de 15 ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor. Artistul consideră că vârsta este doar un număr și nu este relvantă atunci când este vorba despre compatibilitatea dintre două persoane.

În primăvara lui 2022, înainte de Paște, Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Artistul și-a refăcut viața după divorțul de Raluca Pastramă și a devenit și tată de băiat.

Pepe a dezvăluit că ambii sunt persoane echilibrate și că întotdeauna cere sfatul soției sale atunci când are de luat o decizie importantă, fie că este vorba despre cariera sa sau viața personală.

„Mă sfătuiesc, în primul rând cu soția mea, în tot ceea ce fac; pentru că este jumătatea mea și e normal. Mă sfătuiesc în toate domeniile. Și nu neapărat că s-ar pricepe, dar femeia are întotdeauna un simț în plus, mai ales când te iubește, știe ea ce știe. Simte„, a declarat Pepe.

Sursă foto: Instagram Pepe – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton