; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe, mărturisiri despre fostele sale iubiri I am pus lumea la picioare, a fost iubită

Cum și-a tratat Pepe fostele iubiri: „Fiecare femeie din viaţa mea a avut parte de… ”

09 June 2021

Pepe a trecut prin două mariaje, ultimul divorț ajungând la final în urmă cu doar câteva luni, iar artistul și-a făcut timp acum să vorbească despre comportamentul său în relațiile amoroase. Artistul a lăsat să se înțeleagă că trăiește deja o nouă iubire.

Ultimul an nu a fost ușor pentru Pepe. Pe lângă faptul că pandemia i-a afectat cariera, artistul a trecut și prin divorțul de Raluca Pastramă, după nouă ani de căsnicie. Totodată, de curând, Oana Zăvoranu, prima lui soție, a făcut o serie de declarații referitoare la povestea lor, scrie okmagazine.ro.

Cu toate că a trecut prin mai multe eșecuri în viața sentimentală, Pepe crede în continuare în dragoste. Artistul a dat de înțeles că a pus ochii pe cineva.

„Nu sunt într-o relaţie, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt şi în cinci relaţii, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îţi oferă peste noapte câte o şansă de asta pe care nu o poţi rata. În momentul în care conştientizezi că e ceva ce merită, mă arunc şi în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc', a mărturisit Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

Pepe a mai spus că, de-a lungul anilor, i-a pus lumea la picioare fiecărei femei pe care a iubit-o.

„Fiecare femeie din viaţa mea a avut parte de acelaşi tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată şi i-am oferit libertate şi susţinere, fiecare a ştiut ce să facă cu ele.

Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viaţa mea', a mai declarat Pepe.

Foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare