; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe, invitat special la „Românii au talent”

31 March 2011

pepe romanii au talentPepe, Costel Busuioc, Petruţa Cecilia Kupper şi „Omul-vierme' vor fi invitaţii speciali ai semifinalelor din 1 şi 2 aprilie, ai concursului „Românii au talent', din care vor fi aleşi şase finalişti.

Pe 1 aprilie, Costel Busuioc (tenorul care a uimit o lume întreagă cu vocea lui la emisiunea spaniolă „Hijos de Babel') şi Valentin Urse, supranumit „Omul-vierme' (fostul campion al României la săritura în apă, care a impresionat juriul emisiunii germane „Supertalent' cu numărul lui de acrobaţie) vor întreţine atmosfera la prima semifinală a emisiunii-concurs „Românii au talent'. Pe 2 aprilie, la a doua semifinală, vin Pepe şi Petruţa Cecilia Kupper (tânăra care a cântat excepţional la nai tot la „Supertalent', în Germania, pe care l-a câştigat).

De la 20.30, ProTV va transmite în direct primele două semifinale, în care vor evolua, în total, 24 de semifinalişti, care au pregătit numere diferite faţă de cele din prima fază a preselecţiilor (concurenţii s-au aflat într-un stagiu de pregătire înaintea acestei etape eliminatorii). Spre deosebire de ediţiile precedente, publicul este cel care va decide cine merge mai departe. După ce concurenţii îşi vor prezenta numărul, se va da start votului, iar telespectatorii îşi vor putea alege preferatul. La final, se va face un clasament pe baza acestor voturi. Primii doi clasaţi ajung direct în finală, iar juriul va alege şi el un finalist dintre cei clasaţi pe locurile trei şi patru.

Următoarele semifinale vor avea loc pe 8 şi 9 aprilie, iar marea finală e programată pe 25 aprilie, în a doua zi de Paşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare